Şebinkarahisar Kadoğlu Meydan Projesi Bölgeye Fark Getirecek

Şebinkarahisar’ın Kadıoğlu Semtinde yürütülen meydan projesi yapımında son aşamaya gelindi.

ŞEBİNKARAHİSAR - 23-10-2023 20:05

Şebinkarahisar Kadoğlu Meydan Projesi Bölgeye Fark Getirecek

Şebinkarahisar’ın Kadıoğlu Semtinde yürütülen meydan projesi yapımında son aşamaya gelindi. Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ihalesi yapılan 'Kadıoğlu Meydan Projesi'nde son çalışmalar yapılıyor.

Bu önemli proje, Şebinkarahisar Belediyesi ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından birlikte yürütülüyor. Belediye Başkanı Ömer Şentürk'ün liderliğinde Kadıoğlu Semti'nde Kırkgöz, Birogul ve İkioğul mahallelerinin birleştiği noktada olan meydan projesi hayata geçiriliyor. Projenin devam ettiği alanda Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kesmez, Belediye Meclis Üyesi Onur Gürsoy ve Fen İşleri Müdürü Durcan Bayram tarafından bir dizi inceleme yapıldı.

 

Kadıoğlu Semtinde yapılacak olan meydan projesi, bölgenin sosyal ve kültürel yaşamına büyük katkı sağlayacak. Meydanın çevresinde bulunan ticaret ve konut alanlarının da geliştirilmesi ve düzenlenmesi planlanıyor. Proje kapsamında, meydanın yanı sıra yürüyüş yolları, yeşil alanlar, oturma alanları ve çeşitli peyzaj düzenlemeleri de yapılacak.

 

Kadıoğlu Meydan projesi, Şebinkarahisar'ın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte bölgenin turizm potansiyelini artıracak niteliklere sahip olacak. Projenin tamamlanmasıyla Kadıoğlu Semti, turistlerin çekim merkezi olacak.

 

Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Kadıoğlu Meydan Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgeye olumlu etkileri olacağını belirtti. Ayrıca projenin, gençlerin sosyal aktivitelere katılımını teşvik edecek ve Şebinkarahisar halkının ortak kullanımına sunulan estetik bir yaşam alanı olacağını vurguladı.

DİĞER HABERLER
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk Başkanlığı Devretti

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk Başkanlığı Devretti

23-04-2024 - ŞEBİNKARAHİSAR

Şebinkarahisar’da Bayramlaşma Programı Yapıldı

Şebinkarahisar’da Bayramlaşma Programı Yapıldı

12-04-2024 - ŞEBİNKARAHİSAR