Şebinkarahisar’da Muhtarlar Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle toplantı yaptı

Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun DSİ 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri, Şebinkarahisar’a gelerek, Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantı yaptı.

ŞEBİNKARAHİSAR - 18-05-2022 14:40

Şebinkarahisar’da Muhtarlar Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle toplantı yaptı

 

Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun DSİ 226. Şube Müdürlüğü yetkilileri, Şebinkarahisar’a gelerek, Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantı yaptı.

Şebinkarahisar’a gelen heyet Şebinkarahisar Belediyesi Başkan Vekili Kamile Portakal’ın makamında bir süre ön görüşme yaparak ziyaretleri hakkında bilgi verdiler. Daha sonra Belediye Meclisi Toplantı salonuna geçen heyet burada Şebinkarahisar Köy ve Mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun DSİ 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri Muhtarlara Şebinkarahisar’da bulunan baraj, sulama göletleri, sel yatakları ve tarımsal sulama kanalları ve yatırımlar hakkında geniş çaplı bir açıklama yaparak bililendirdiler. Muhtarlara yapılan çalışmalarla ilgili söz verilerek, talepleri dinlendi. Yapımı devam eden ve yapılmasını istedikleri projeler hakkında görüşleri soruldu.

Şebinkarahisar Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya, Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Barajlar ve HES Şube Müdürü Dr. Yasemin Bayram, Proje ve İnşaat Şube Müdürü Hüseyin Kuduban, Havza Yönetimi Şube Müdürü İlyas Erdoğan, Giresun 226.Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Ak Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, Şebinkarahisar Belediye Başkan Vekili Kamile Portakal ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Haberin Galerisi : Muhtarlar Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle toplantı yaptı 1Şebinkarahisar’a gelen heyet Şebinkarahisar Belediyesi Başkan Vekili Kamile Portakal’ı makamında ziyeret ederek bir süre ön görüşme yapıp ziyaretleri hakkında bilgi verdiler. 2Şebinkarahisar'a gelen heyet Şebinkarahisar Belediyesi Başkan Vekili Kamile Portakal’ı makamında ziyaret ederek bir süre ön görüşme yapıp ziyaretleri hakkında bilgi verdiler. 3Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri, Şebinkarahisar'a gelerek, Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantı yaptı. 4Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri, Şebinkarahisar'a gelerek, Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantı yaptı. 5Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri, Şebinkarahisar'a gelerek, Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantı yaptı. 6Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri Muhtarlara Şebinkarahisar’da bulunan baraj, sulama göletleri, sel yatakları ve tarımsal sulama kanalları ve yatırımlar hakkında geniş çaplı bir açıklama yaparak bilgi verdiler. 7Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü ve Giresun 226.Şube Müdürlüğü yetkilileri Muhtarlara Şebinkarahisar’da bulunan baraj, sulama göletleri, sel yatakları ve tarımsal sulama kanalları ve yatırımlar hakkında geniş çaplı bir açıklama yaparak bilgi 8Toplantıya katılan muhtarlar, görüşlerini ve taleplerini DSİ Yetkilerine aktardılar. Hüseyin Şenel Odacı

 

ETİKETLER: Trabzon DSİ Bölge Şebinkarahisar Giresun Toplantı Belediye Meclis ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

1 Haziranda Yapılacak Giresunspor Olağan Genel Kurulunda Başkan Karaahmet Aday Olacak mı?

Sosyal medyadan sosyal meydana projesiyle Görele Meydanı gençlerle doldu, taştı

Şebinkarahisar’da Muhtarlar Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle toplantı yaptı

Alucralı Hemşehrimiz Boksör Musa Askan Yamak Hayatını Kaybetti

Giresun’da asansör kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Point Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek Tamzara Dokumasına Dokundu

Özbek, Şebinkarahisar'ın Turizm Kimliği Binaların Renk Dokusu ve Uyumuyla İlgilidir

Şebinkarahisarlı Muhammed Emir Bayram’dan Dünya Üçüncülüğü Geldi

DSİ’ Müdür Vekili Kaya Yıldız'ın Görevden alınması tartışma yarattı

İş İnsanı Dursun Özbek’in Şebinkarahisar'a yaptıracağı okulun inşaat çalışmaları başlatıldı

Şebinkarahisar’da Ermeni mermilerinin izleri 107 yıldır duruyor

Matematik Köyü'nün Kurucusu Ali Nesin, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'a konuk oldu

Şebinkarahisar’da Nurettin Bay Konseri Yapılacak

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-41037980-3'); SON DAKİKA Şebinkarahisar’da Muhtarlar Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle toplantı yaptı Sosyal medyadan sosyal meydana projesiyle Görele Meydanı gençlerle doldu, taştı 1 Haziranda Yapılacak Giresunspor Olağan Genel Kurulunda Başkan Karaahmet Aday Olacak mı? Şebinkarahisar Belediyesine Kadın Eli Değdi Şebinkarahisarlı Muhammed Emir Bayram’dan Dünya Üçüncülüğü Geldi Dursun Özbek Yeniden Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına Aday Olacak Giresun’da engelli gençlerin askerlik sevinci Musa Askan Yamak’ın Toprağa Verileceği Yer ve Tarih Belli Oldu Yapımı tamamlanan plaj projesi açılışa hazır Hakan Keleş: "Eksikliklere rağmen iyi mücadele ettik" get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220518120422/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×

DİĞER HABERLER
Şebinkarahisar’da Bayramlaşma Programı Yapıldı

Şebinkarahisar’da Bayramlaşma Programı Yapıldı

12-04-2024 - ŞEBİNKARAHİSAR

Belediye Başkanı Ömer Şentürk ve Meclis üyeleri yeni görevlerine başladı

Belediye Başkanı Ömer Şentürk ve Meclis üyeleri yeni görevlerine başladı

07-04-2024 - ŞEBİNKARAHİSAR