ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 21:34
Advert

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs Başvuru Sonuçları

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, "2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 465 öğrenciye burs verdiklerini açıklayarak "pandemi koşullarının bütün zorluklarına rağmen derneğimize burs başvurusunda bulunan öğrenci sayısında ciddi artış olmuştur. Maddi durumları ve başarıları göz önünde bulundurularak yapılan incelemelerde derneğimizin de imkanları dahilinde yine geçen yıl olduğu gibi 465 öğrenci belirlenmiştir." dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 10-01-2021 01:19
2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs Başvuru Sonuçları
"

Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar,

Kıymetli Dostlarımız;

 

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği olarak tüzüğümüz gereği üniversite öğrencisi olan Şebinkarahisarlı öğrencilere yıllardır burs vermekteyiz.

 

Üniversiteyi kazanmak kadar okumanın da zor olduğu bilinciyle eldeki imkanlar doğrultusunda derneğimize burs müracaatında bulunan öğrencilerimize burs verilmektedir. Dernek olarak en büyük amacımız Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde okuyan ve derneğimizden burs alan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin başarılı olmalarını sağlamak, onları Şebinkarahisarlı bireyler olarak; devletimize, milletimize ve memleketimize kazandırmaktır.

 

İlçemiz nüfusuna kayıtlı üniversite okumakta olan öğrencilerin sayısının her yıl artmasının yanı sıra, bu öğrencilerimiz için oluşturduğumuz burs havuzuna pandemi koşullarının zorluğuna rağmen destek veren duyarlı hemşerilerimizin sayısı da oldukça fazladır. Allah desteklerini esirgemeyen hemşerilerimizin hepsinden razı olsun. Öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ve burs veren çok değerli hayırsever hemşerilerimizin vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında pandemi koşullarının bütün zorluklarına rağmen derneğimize burs başvurusunda bulunan öğrenci sayısında ciddi artış olmuştur. Maddi durumları ve başarıları göz önünde bulundurularak yapılan incelemelerde derneğimizin de imkanları dahilinde yine geçen yıl olduğu gibi 465 öğrenci belirlenmiştir.

 

Başvuru sonuçlarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://www.sebinkarahisarlilardernegi.org.tr/burs.html

 

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

 

ŞEBİNKARAHİSARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA

MEHMET ŞİMŞEK

AdminAdmin