ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:25
Advert

‘2021’in en iyi haber kanalı’ ödülü Akit TV’ye

Türkiye’nin sayılı prestijli ödüllerinden olan Kristal Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Milletin oyları ile belirlenen 2021 yılının ‘En İyileri’nde, ‘En İyi Haber Kanalı’ olarak Koordinatörlüğünü Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Muharrem Coşkun’un üstlendiği Akit TV aldı.

HABER
Giriş Tarihi : 15-01-2022 23:02
‘2021’in en iyi haber kanalı’ ödülü Akit TV’ye
Haberleri">"

Akit TV başarı ve ödüllerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Adayların belirlenmesinin ardından halkın oy vererek, yılın en iyilerini seçtiği Kristal Küre Ödülleri'nde Haber Koordinatörlüğünü Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Muharrem Coşkun’un üstlendiği Akit TV ‘2021 Yılının En İyi Haber Kanalı’ olarak ödüle layık görüldü. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Haliç Yerleşkesinde gerçekleştirilen törende, “Yılın En İyi Haber Kanalı” ödülü Akit TV adına Haber Koordinatörü ve ana haber sunucusu Muharrem Coşkun aldı.

 

AKİT TV, ‘CESUR ADİL VE MİLLETTEN YANA’ İLKESİNİ TAVİZSİZ SÜRDÜRECEK

Akit TV’ye verilen ödül sebebiyle kısa bir teşekkür konuşması yapan Muharrem Coşkun şunları söyledi, “Öncelikle bizleri yani Akit TV’yi ‘Yılın En İyi Haber Kanalı’ olarak aday gösteren Türkiye Kristal Küre Ödülleri Organizasyonuna ve bizi seçen milletimize çok teşekkür ediyorum. Şunu ifade edeyim ki, Akit TV, ‘Cesur adil ve milletten yana’ ilkesini tavizsiz sürdürecek. Ve bu çıkışı daha yukarılara taşıyacaktır. Ben tekrar bu başarıda emeği olan tüm arkadaşlarımıza, milletimize ve tabii ki sizlere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

 

BÜYÜK SELÇUKLU VE ARKIN’A ÖDÜL

Törende, iş dünyası, sanat, medya, dizi ve film dünyasından birçok isim ödül aldı. "Yılın En İyi Dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’ ‘En İyi TV Programı İbo Show’, ‘En İyi TV Projesi Gönül Dağı’ seçildi. ‘Yaşam Boyu Sanat Ödülü’ ise Cüneyt Arkın’ın oldu.

 

 

AdminAdmin