ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 02:18
Advert

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı Şebinkarahisar’da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Şebinkarahisar’da Hükümet Konağı önünde Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 30-08-2022 18:20   Güncelleme : 30-08-2022 18:35
30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı Şebinkarahisar’da kutlandı

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Şebinkarahisar Kaymakamı Alay Yazıcı ve Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk tarafından Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla devam etti. programın ardından Şebinkarahisar Kaymakamı tebrikleri kabul etti.

Şebinkarahisar Kaymakamı Alay Yazıcı Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. Kaymakamlık makamındaki programın ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilçede ikamet eden Aziz Şehitlerimizin yakınları ile kahraman Gazilerimiz Kaymakam Alay Yazıcı, Belediye Başkanı Ömer Şentürk ve beraberindeki İlçe protokolü tarafından ziyaret edildi.

HüseyinHüseyin