ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:04
Advert

Ahde Vefa İftar Programı: Geçmiş ve Gelecek Buluşması

AK Parti Giresun İl Başkanlığı, geçmiş dönemlerde merkez ilçe teşkilatında görev yapmış teşkilat mensuplarıyla ahde vefa iftar programı düzenledi. Bu anlamlı etkinliğe önceki dönem Bakan, Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, parti mensupları ve geçmişten bugüne merkez ilçe teşkilatında görev yapmış AK Parti üyeleri katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 04:58   Güncelleme : 25-03-2024 05:07
Ahde Vefa İftar Programı: Geçmiş ve Gelecek Buluşması

İftar programına önceki dönem Bakan, Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, parti mensupları ve geçmişten bugüne merkez ilçe teşkilatında görev yapmış AK Parti üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, burada yaptığı konuşmada AK Parti'ye gönül verip hizmet eden teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ''AK Parti Giresun İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu vefa iftarında teşkilatımıza emek veren gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde vazife yapmış kıymetli arkadaşlarımızı bir araya getirme, bu ayın feyzinden ve bereketinden istifade ettirmeyi esas almaktadır.

AK Parti'de dün ve bugün yoktur. Eski ve yeni yoktur. AK Parti'de teşkilatların tamamı daima vardır ve daima yenidir. Bu bilinçle geçmişten bugüne partimizin çeşitli kademelerinde görev almış arkadaşlarımızın bu davete teveccühü bizleri sevindirdi. Bugüne kadar bu davayı hep birlikte omuzladık. İnşallah bundan sonrada bu davayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla hep birlikte yürüteceğiz’’dedi.

AK Parti Giresun teşkilatında var olan birlik ve iradenin 31 Mart'ta zaferi getireceğini sözlerine ekleyen Yılmaz ''Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 2001 yılından bu yana göstermiş olduğumuz özverili ve gayretli çalışmalarımızın bir karşılığını da 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde aldık.

Cumhuriyetimizin 100. yılında hamdolsun 13. Cumhurbaşkanını seçmek bu kadrolara nasip oldu. Şimdi ise 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz zaferleri taçlandıracağımız 31 Mart seçimleri arefesine girmiş bulunmaktayız.

Bu seçim, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde belirlenen Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nda yer alan gerçek belediyecilik anlayışının hemşehrilerimize sunulma çabası ve gayretidir.

AK Parti tüm illerde olduğu gibi Giresun'umuzda da çok önemli işlere imza atmıştır. Bu anlamda bugüne kadar yerel yönetimler eliyle hizmet eden, özellikle 2019-2024 tarihleri arasında il merkezimizi yatırım ve projeleriyle şaha kaldıran Aytekin Şenlikoğlu Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberliğimizden aldığımız bu güçle, şehrimizin gelişiminin sekteye uğramaması ve yatırımların devamı için Cumhur İttifakı ruhuyla 31 Mart yerel seçimlerinden de zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum.''dedi.

İl Başkanı Yılmaz, konuşmasının sonunda iftar programına katılımlarından dolayı önceki dönem Bakan, Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’ye, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’e, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na ve dünden bugüne AK Parti’de görev almış tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

AdminAdmin