ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:08
Advert

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş’a Yanıt Verdi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın “Mimarlar Odası’nda buluşalım” davetine, “Sizleri 1 Nisan’da parti binamızda tebrik ziyaretimize bekliyoruz” cevabı verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 18:50   Güncelleme : 26-03-2024 18:59
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş’a Yanıt Verdi

Civelekoğlu, yaptığı açıklamada, “Kendi partisinin genel başkanının Giresun mitingini organize etmekten aciz olduğu kamuoyunda tescillenen CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, basit algı oyunlarıyla gündemde kalabilmek için yoğun çaba harcamaya devam ediyor. Sayın Bektaş son olarak “Mimarlar Odasında buluşalım” diye bir açıklama daha yaptı.

Sayın Bektaş’a hatırlatmak isteriz; Bizler teşkilat olarak seçimden sonra nezaket ziyaretleri kapsamında CHP Merkez İlçe Başkanlığından randevu talep ettik. Siz ne yaptınız? Siyasi nezaketten uzak bir şekilde, “Biz size döneriz başkanımızın müsaitlik durumuna göre” dediniz ve dönmediniz! Şimdi Mimarlar Odasında mı buluşmak istiyorsunuz? Bu ara çok yoğunuz… Çünkü bildiğiniz üzere her gün farklı bir mahallede Giresun Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nun şehrimize kazandırdığı yatırımları ve projeleri halkımızın hizmetine sunmak gibi önceliklerimiz var. Ama illa görüşmek istiyorsanız, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü sizin belirleyeceğiniz bir saatte partimize tebrik ziyaretimize gelebilirsiniz” ifadelerini kullandı." Bu haberin daha okunaklı olabilmesi için yenizden yaz. Ayrıc abir başlık ve spot oluştur.

AdminAdmin