ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:56
Advert

Ali Temür, "Teşkilatımıza ve Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum"

Giresun’dan AK Parti milletvekili seçilen Ali Temür, 14 Mayıs’daki seçim sürecinin demokratik ve olgunlukla geçtiği belirtilerek, halkın tercihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ve AK Parti'den yana olduğu ifade etti. Giresun Milletvekili olarak seçilen adaylara Teşekkür eden Temür, “AK Parti teşkilat mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediliyorum. Sonuçların ülkeye ve hemşehrilerimize hayırlı olması diliyor, Türkiye’nin Yüzyılı yolculuğunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-05-2023 23:58
Ali Temür,

 

28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde Giresun Milletvekili seçilen Ali Temür şu ifadelere yer verdi;

 

“Demokratik olgunlukla, halkımızın ferasetiyle pek çok seçim geçiren ülkemiz ve ilimiz yine aynı şekilde bir seçim süreci daha yaşamıştır.

 

Milletimiz tercihini yine gönül ve hizmet siyasetinden yana kullanarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Cumhur İttifakını ve AK Partimizi sandıktan birinci olarak çıkarmıştır.

 

Mevcut sonuçlara göre, 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde Giresun Milletvekili olarak seçilmiş bulunuyoruz. Güzel memleketim Giresun’a ve Giresunlu hemşehrilerime tekrar milletvekili olarak hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Rabbim ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin inşallah.

 

Yine açıklanan sonuçlara göre, Giresun Milletvekili olarak seçilen Sayın Nazım Elmas, Sayın Ertuğrul Gazi Konal ve Sayın Elvan Işık Gezmiş kardeşlerimizi tebrik ediyor, yeni yasama döneminde kendilerine başarılar diliyorum.

 

Ülkemiz ve ilimiz adına çok mühim olan bu seçimlerde verdiği destek ve duaları için AK Parti teşkilat mensuplarımıza ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sonuçların ülkemize, ilimize, partimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle Türkiye Yüzyılı yolculuğunu hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah.’’

 

 

AdminAdmin