ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:53
Advert

Alucra Devlet Hastahanesine Tıbbı Cihaz desteği

Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği (GİHSAD) Başkanı Doç. Dr. Sabahattin Destek ve Gönül Dostlarından Alucra Devlet Hastahanesine Tıbbi cihaz desteği yapıldı.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 19-02-2024 10:32   Güncelleme : 19-02-2024 11:06
Alucra Devlet Hastahanesine Tıbbı Cihaz desteği

Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği (GİHSAD) Başkanı Doç. Dr. Sabahattin Destek ve Gönül Dostlarından Alucra Devlet Hastahanesine tıbbi cihaz desteği yapıldı.

Doç. Dr. Sebahattin Destek ve Gönül Dostları tarafından temin edilen 1 Adet 3 Kanallı EKG cihazı 2 Adet Klasik manuel tansiyon aleti, 3 Adet Tekerlekli sandalye, 5 Adet Parmaktan dijital pulsoksimetre, 5 Adet ateş ölçer, 1 Adet Masa üstü ve 1 adet Laptop bilgisayar Alucra Devlet Hastanesine hibe edildi.

Doç. Dr. Sebahattin Destek, Gönül Dostları adına konu ile ilgili yapmış açıklamada; "Alucra Devlet Hastanemiz ile el ele organizasyonumuzu başarı ile tamamına erdirdik. Alucralı Gönül Dostlarımızın desteği ile temin ettiğimiz tıbbi cihaz ve bilgisayarları, Alucra halkımıza kullanılsın diye Alucra Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzman Dr. Ertunç Kuruşcuoğlu’na teslim ettik.

Organizasyonda emeği geçen Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği Alucra Temsilcisi Başhemşire Sayın Celalettin Polat dostumuza, Sağlık Memuru Sayın Muammer Seferoğlu kardeşimize İsmet Dillice ye ve Gönül Dostlarına çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Haber: Yavuz Kayacık

HüseyinHüseyin