ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 00:04
Advert

Alucra Vakfı Burs Başvuruları Başladı

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Baba, 2021-2022 yılında tüm eğitim gören öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Vakıf tarafından verilen bursları hatırlattı. Vakıftan yapılan açıklamaya göre; “Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından Yüksek Öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2021-2022 döneminde Vakfımızın Burs Yönergesi doğrultusunda burs verilmesi kararlaştırılmıştır.” dendi. Burs şartları nelerdir? Alucra Vakfı burs başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler burs alabilecek?

HABER
Giriş Tarihi : 04-10-2021 08:00
Alucra Vakfı Burs Başvuruları Başladı
"

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Baba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Değerli hemşerilerimiz,

Bildiğiniz üzere vakfımız belirlenen kriterlere bağlı kalarak yüzlerce öğrencimize burs vermektedir. Öncelikle bizlere bu gücü veren değerli iş insanlarımıza ve hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Unutmayınız ki eğitim hayatınız boyunca sizlere gösterilen bu duyarlılık karşısında sizlerin de üzerine düşen görevler vardır. Bunları kısaca başarılı bir eğitim öğretim hayatı geçirmek, ailenize ve toplumunuza karşı olan görev ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elinizden gelen çabayı göstermek olarak özetleyebiliriz. Bu minvalde burs komisyonumuzun oluşturduğu yönetmelik ile birlikte başvurularınızı vakfımızın sitesinden yapabilirsiniz.

Değerli öğrenci kardeşlerim bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

 

ALUCRA KALKINMA VE EĞİTİM VAKFI

 

BURS DEĞERLENDİRME KOMİSYONU DUYURUSU

 

Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından Yüksek Öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2021-2022 döneminde Vakfımızın Burs Yönergesi doğrultusunda burs verilmesi kararlaştırılmıştır.

 

Başvuracak öğrencilerin devlet üniversitelerinde ya da vakıf üniversitelerinde (Özel Üniversite) tam burslu ve en az 4 yıllık Fakülte veya Yüksek Okul örgün lisans programlarında kayıtlı, aktif öğrenci olmaları gerekmektedir.

 

Açık Öğretim Fakültesi ve 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Burs almak için müracaat etmek isteyen öğrenciler, Vakfımızın www.alucravakfi.org adresindeki web sayfasında yayımlanan burs yönergesini inceleyerek yönerge ekindeki başvuru formunu 04/10/2021- 18/10/2021 tarihleri arasında bağlı oldukları köy veya mahalle derneklerine teslim edeceklerdir.

 

Dernekler teslim aldıkları burs başvuru formlarını en geç 22/10/2021 tarihi akşamına kadar vakfımız merkezine teslim edeceklerdir.

Daha önceki yıllarda burs alan öğrencilerin de bu yıl burs alabilmeleri için tekrar müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Başvuru formunun eksik veya yanlış doldurulmasından başvuran kişi sorumlu olacaktır. Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

Burs Değerlendirme Komisyonu tarafından başvurular incelenerek değerlendirildikten sonra burs verilmesi uygun görülenlerin isim listesi en geç 15/11/2021 gününe kadar Vakıf Yönetim Kuruluna teslim edilecektir.

Burs ödemeleri, burs almaya hak kazananların başvuru formunda yazılı banka IBAN numaralarına havale yolu ile aylık ödenecektir.

 

Telefon ve IBAN numaraları burs talep eden öğrencinin şahsına ait olmalıdır.

 

Kendi köy derneğinden ve diğer kurumlardan burs alan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

 

AdminAdmin