ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:58
Advert

Bora Kılıç’a Çekmeköy Belediye Meclisinde önemli görev verildi

Çekmeköy Belediyesi 2024-2029 yılları arasında Çekmeköy’e hizmet verecek meclis üyeleriyle birlikte ilk toplantısını yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 17:46   Güncelleme : 09-04-2024 17:54
Bora Kılıç’a Çekmeköy Belediye Meclisinde önemli görev verildi

Çekmeköy Belediyesi Haberleri">Belediyesi 2024-2029 yılları arasında Çekmeköy’e hizmet verecek meclis üyeleriyle birlikte ilk toplantısını yaptı.

İlk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Orhan Çerkez yönetiminde gerçekleşti. Toplantıda, komisyon üyelikleri seçimi de yapıldı. Bu seçim sonucunda, Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Bora Kılıç, Meclis 1. Başkan Vekilliği’ne seçildi.

 

Bora Kılıç, duygularını ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi:

 

“Yeni dönemin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez Başkanlığında gerçekleştirdik. Yapılan seçimlerde Meclis 1. Başkan Vekilliğine seçilmiş bulunmaktayım. Şahsımı bu kutlu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Sayın Melda Tanışman Tutan hanımefendi’ye, Belediye Başkanımız Sayın Orhan Çerkez’e ve Saygıdeğer Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Komisyonlarda görev alan çok değerli arkadaşlarıma ve Belediye Meclis üyelerine de ayrıca sonsuz başarılar diliyorum. Sevgi ve saygılarımla.”

 

Bu önemli görevde Bora Kılıç’a başarılar dileriz

HüseyinHüseyin