ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:00
Advert

Alucra’da Bir İlk Olacak

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimleri öncesi yapılan seçim hazırlıklarında Alucra’da bir ilkin altına imza atılacak. 150 yıllık mazisinde 16 belediye başkanı ile yönetilen Alucra ilçesi seçmenleri 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlilerinde 17.Belediye Başkanını belirleyecek.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-02-2024 13:02
Alucra’da Bir İlk Olacak

Siyaset arenasında hararetli anlar yaşayan adayların Alucra İlçesinde seçim öncesi hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçmişten bu güne kadar ilk defa bir belediye başkan adayı için seçim şarkısı yapıldı. Sözleri ve müziği hemşerimiz Yavuz Kayacık'a ait olan seçim şarkısını yine Yavuz Kayacık tarafından seslendirilecek.


Milliyetçi Hareket Partisinin Alucra Belediyesi Başkan Adayı Mete Metinyurt'a hitaben yazılmış olan seçim şarkısı Alucra Meydanlarında ilk defa yankılanacağı anı bekliyor. Gazeteci Yazar Şair Yavuz Kayacık konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada "Sözleri, bestesi ve seslendirmesi şahsıma ait seçim şarkısını Belediye Başkan Adayımız Mete Metinyurt'a hitaben yazdım. Bu da benim kendisine küçük bir hediyemdir. 

AdminAdmin