ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 14:11
Advert

Alucra’da Trafik Lambaları Yanacak

Alucra’da kavşak ve bazı sokak giriş-çıkışlarına trafik lambası konulacak. Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar, trafik kazalarına sebebiyet verilmemesi için trafik lambaları alt yapı çalışmalarına başlandığını, 20 gün içinde çalışmaların tamamlanacağını, toplamda 8 farklı noktalara trafik lambaları konacağını belirtti.

HABER
Giriş Tarihi : 23-06-2021 01:24
Alucra’da Trafik Lambaları Yanacak
"

Alucra’da bazı kavşak ve geçişlere trafik ışıkları konularak, kontrollü geçiş sağlanması adına Alucra Belediyesi çalışmalara başladı.

 

Konu ile ilgili Belediye Başkanı Suat Aybar, yaptığı açıklamada;

İlçenin bazı kavşak ve sokak giriş ve çıkışlarında kontrollü geçiş ve trafik kazalarına sebebiyet verilmemesi için trafik lambaları alt yapı çalışmalarına başlandığını, 20 gün içinde çalışmaların tamamlanacağını, toplamda 8 farklı noktalara trafik lambaları konacağını belirterek, trafik lambalarının ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulundu...

 

Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar kimdir?

Suat Aybar, 1967 yılında Giresun Alucra'da doğdu. Uzun yıllar ticaret ile uğraştı. 1990 yılından günümüze kadar Tarım Kredi Kooperatifi'nin yönetiminde yer aldı. Bölge temsilcisi ve merkez delegesi olarak faaliyette bulundu.

 

Aybar, 2 dönem Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi başkanlığı ve bölge delegesi olarak görev aldı. 3 dönem, Alucra Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler Odası delegeliği yaptı.

 

Suat Aybar, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP'den Giresun Alucra Belediye Başkanı seçildi.

AdminAdmin