ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:40
Advert

Alucralılardan Beyoğlu’nda Çavuşoğlu'na Destek

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Belediye Başkan Adayı Alucralı hemşehrileri İsmail Hakkı Çavuşoğlu'na destek vereceklerini açıkladılar.

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:38   Güncelleme : 26-01-2024 16:45
Alucralılardan Beyoğlu’nda Çavuşoğlu'na Destek

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Belediye Başkan Adayı Alucralı hemşehrileri İsmail Hakkı Çavuşoğlu'na destek vereceklerini açıkladılar.

Beyoğlu’nun güçlü ve önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı’nda bir araya gelen Alucralılar, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alucralı hemşerileri İsmail Hakkı Çavuşoğlu'na tam destek vereceklerini açıkladılar.

Beyoğlu belediye başkan adaylarını Alucra Vakfı’nda tanıtabilmek için talep edilen randevulara vakıf yönetimi “öncelik bizim adayımıza, biz kendi adayımızı Beyoğlu’na tanıttıktan sonra gelecek randevuları değerlendirmeye alacağız” cevabını verirken Giresunlu hemşerimiz İsmail Hakkı Çavuşoğlu için kapılarını araladı.

Alucra Vakfı ve Alucra köy derneklerinin de katıldığı Beyoğlu Belediye Başkan Adayı tanıtma toplantısı vakıf merkezinde yapıldı. Yoğun bir katılım ve coşkunun gözlemlendiği toplantı sonrası gün yüzüne çıkan görseller belediye başkan adayı Çavuşoğlu'nun seçimlerde iddialı olacağını gözler önüne serdi.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfındaki toplantıya katılan İyi Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çavuşoğlu “Alucra Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıf Başkanı Süleyman Baba ve Alucra köy dernekleri önderliğinde yapılan bu toplantının yoğun bir katılım ile gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ederim. Sizlerin de teveccühü ile Beyoğlu Belediye Başkanlığına adayım. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oylarınıza talibim” dedi.

Alucra Vakfında bir araya gelen Alucralılar hemşerileri İsmail Hakkı Çavuşoğlu'nu Beyoğlu Belediye Başkan Adaylığında tam kadro destekleyeceklerini belirtiler.

Haber: Yavuz Kayacık

HüseyinHüseyin