Mücahit Şerbetçi, Türkiye genelinde kurulması planlanan 15 yeni komando tugayından birinin Alucra’ya kazandırılması amacıyla imza kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Alucra’nın stratejik konumu ve ekonomik gelişimi için kolları sıvayan Yeniden Refah Partisi Alucra İlçe Başkanı Mücahit Şerbetçi, Nurettin Canikli Meydanı’nda imza kampanyası başlattı. Şerbetçi, tüm ilçe halkını Alucra’nın geleceği için birlik olmaya davet etti.
Alucra İçin Stratejik ve Ekonomik Bir Adım
Alucra’nın geleceği, kalkınması adına önemli bir girişim başlatıldı. Ülkemiz genelinde planlanan yeni askeri yapılanmalar kapsamında, Alucra’nın 15 yeni komando tugayından birine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Alucra İlçe Başkanı Mücahit Şerbetçi, bu girişimin ilçenin sadece bugününe değil, yarınına da büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
"Alucra Bu Yatırım İçin En Uygun Bölge"
Başkan Şerbetçi, Alucra’nın coğrafi konumu ve arazi yapısının askeri bir tesis için son derece elverişli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"Alucra; stratejik yapısı, geniş arazi imkânları ve bölge şartları itibarıyla komando tugayı kurulması için son derece uygun bir ilçedir. Bu talebimiz sadece askeri bir güvenlik yapılanması değil, aynı zamanda ilçemize ekonomik, sosyal ve demografik anlamda ciddi bir hareketlilik getirecek bir vizyon projesidir. Bu talep şahsi veya siyasi bir mesele değil, Alucra’nın ortak geleceği için atılmış bir adımdır."
Tüm Alucra Halkına Destek Çağrısı
İmza kampanyasına tüm hemşehrilerini, esnafı, köy sakinlerini ve gençleri davet eden Şerbetçi, "Gelin, Alucra için birlik olalım. İlçemizin sesi daha güçlü çıksın" diyerek birlik mesajı verdi.
İmza Kampanyası Detayları:
- Kampanya Yeri: Alucra Nurettin Canikli Meydanı
- Katılım: Tüm vatandaşlar imza noktasına giderek destek verebilirler.
Alucra’nın geleceğine yön verecek bu önemli girişimde, imza kampanyasının bölge genelinde büyük yankı uyandırması ve yetkili mercilere güçlü bir mesaj göndermesi bekleniyor.


