ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 09:20
Advert

Amazon Music'in uzamsal sesi artık tüm kulaklıklarda çalışıyor | Engadget

HD müzik ve mekansal ses parçaları, Sınırsız planlara dahildir..

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:21
Amazon Music'in uzamsal sesi artık tüm kulaklıklarda çalışıyor | Engadget
"

Amazon Music Unlimited abonelerinin bugünden itibaren uzamsal sesle müzik dinlemesi daha kolay olacak. Artık herhangi bir kulaklığı kullanarak Dolby Atmos ve Sony'nin 360 Reality Audio özelliğiyle desteklenen cihazlar aracılığıyla şarkı dinleyebilirsiniz.

Bunlar arasında iOS, Android, Echo Studio, diğer bazı Alexa Cast cihazları ve Sony ses çubukları ve ev sineması hoparlörleri bulunur. 360 Reality Audio desteği ile. Bu yılın ilerleyen saatlerinde, Amazon Music'in Dolby Atmos parçalarını Sonos uygulaması aracılığıyla Sonos Arc ve Beam (Gen 2) ses çubuklarına aktarabileceksiniz.

Amazon, 2019'da Amazon Music'te uzamsal sesi açtı. artık Sınırsız aboneler için ekstra ücret ödemeden kullanılabilir ve varsayılan olarak açık olacaktır. Bu yılın başlarında Amazon, daha önce olduğu gibi kullanıcılardan bu parçalar için fazladan ödeme yapmalarını istemek yerine, HD ve Ultra HD müziği standart Sınırsız bireysel, aile ve öğrenci planlarına dahil etti.

Şimdiye kadar Amazon'un uzamsal ses, Echo Studio ve Sony'nin SRS-RA3000 ve SRS-RA5000 hoparlörleri de dahil olmak üzere yalnızca sınırlı sayıda cihazda mevcuttu. Bu nedenle, özelliği daha geniş bir kulaklık yelpazesine getirmek, çok daha fazla insanın bunu deneyeceği anlamına gelmelidir.

Apple Music ayrıca bu yıl Dolby Atmos ile uzamsal ses sunmaya başladı. Ancak, bu akış hizmetinde Amazon'un sahip olmadığı en az bir numara var: AirPods Pro veya AirPods Max kullanarak uzamsal ses için dinamik kafa takibi.

AdminAdmin