ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 03:13
Advert

Anadolu Ajansı ayın fotoğrafını seçiyor Şebinkarahisar fotoğrafına OY VERMEK İÇİN...

Anadolu Ajansı’nın her yıl düzenlediği “Yılın Fotoğraf ve Video Haber” seçmeleri için, Eylül ayı birincileri oylaması başladı. Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü hemşehrimiz Mahmut Ahmet Yeles’in çektiği “Şebinkarahisar’da Fındık Kurutma Çalışmaları” fotoğrafı Eylül Ayı oylaması yaşam kategorisinde yer aldı. 7 Ekim Perşembe günü 17.00'ye kadar sürecek oylamada Ahmet Yeles'in çektiği fotoğraf Eylül ayı birincisi olarak dereceye girebilmesi hemşehrilerinin oylarını bekliyor. Şebinkarahisar fotoğrafı için oy verme linki haberin detayında.

HABER
Giriş Tarihi : 02-10-2021 00:05
Anadolu Ajansı ayın fotoğrafını seçiyor Şebinkarahisar fotoğrafına OY VERMEK İÇİN...
"

Yeni Şebinkarahisar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Anadolu Ajansı Muhabiri hemşehrimiz  Ahmet Yeles’in çektiği “Giresun’da sahil kesiminde fındığı kurutmak zorunda kalan üreticiler, iç bölgedeki Şebinkarahisar ilçesine gelerek, ilçedeki boş alanlara serdikleri fındıklarını kurutmak için mesai harcıyor” başlıklı fotoğrafı Anadolu Ajansı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan yılın fotoğrafları oylaması yarışmasına katılabilmek için ayın fotoğrafları yarışmasında yaşam kategorisinde yer aldı.

 

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN LİNKE VEYA FOTOĞRAF'IN ÜZERİNE TIKLAYIN

Yelesi Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada;

 

“Hatırlarsınız, geçen ay çektiğim bu fotoğraf ulusal basında geniş yer bulmuştu. Anadolu Ajansı tarafından Eylül ayında yaşam kategorisinde ayın fotoğrafları arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan yılın fotoğrafları oylaması için ise ayın fotoğrafı seçilmesi lazım.

 

AYIN FOTOĞRAFI SEÇİLMESİ İÇİN SİZDEN RİCAM LİNKE TIKLAYARAK FOTOĞRAFIMA OY VERMENİZ.”

 

 

7 Ekim Perşembe günü 17.00'ye kadar sürecek oylama da Ahmet Yeles'e destek olmak için tıklayın.

 

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN LİNKE VEYA FOTOĞRAF'IN ÜZERİNE TIKLAYIN

 

AdminAdmin