ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 22:05
Advert

Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer fiyat denetimlerine katıldı

Ankara Ticaret İl Müdürü hemşehrimiz Yavuz Karaer Marketlerde fahiş fiyat denetimlerine katıldı. Yavuz Karaer kimdir?

HABER
Giriş Tarihi : 02-10-2021 14:35
Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer fiyat denetimlerine katıldı
"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un talimatıyla, son günlerde kamuoyuna yansıyan fiyat artış iddialarının incelenmesi için, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Soner Kaya Ankara Ticaret İl Müdürü hemşehrimiz Yavuz Karaer ve oluşturulan ekip Ankara'da zincir marketlere yönelik fiyat denetimlerini sürdürüyor.

 

RASTGELE SEÇTİKLERİ ÜRÜNLERİ KASAYA GÖTÜREREK FİYAT KARŞILAŞTIRMASI YAPILDI

 

Ekipler, yumurta, un, sıvı yağ, peynir, makarna, sebze ve meyve gibi temel gıda ürünleri ile temizlik maddelerinin fiyatlarını inceledi. Denetimlerde, ürünün etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığına, etiket ve künye bilgileri ile indirimli ürünün indirimden önceki fiyatına bakıldı. Ekipler, rastgele seçtikleri ürünleri kasaya götürerek fiyat karşılaştırması yaptı.

 

 

Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer kimdir?

 

Aslen Giresun Şebinkarahisarlı olan Yavuz Karaer, 1973 yılında Ankara’da doğdu. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden (Lisans), 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünden (Yüksek Lisans) mezun oldu.

 

1992 yılından itibaren sırasıyla; Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Kalite Kontrol Genel Müdürlüğü Ölçüler ve Ayar Memurluğu, Amasya Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Ölçüler ve Ayar Memurluğu, Ankara Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Ölçüler ve Ayar Memurluğu, Tekirdağ Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcılığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili Danışmanlığı ve Ankara Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen Ankara Ticaret İl Müdürü olarak kamu hizmetine devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

AdminAdmin