ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 16:38
Advert

Atak Domain Türkiye’nin 1 numarası oldu

ICANN'in, .com alan adı ile ilgili Verisign'dan aldığı resmi verilere göre, Atak Domain, Mayıs ayı 1. çeyrek verilerine göre 68.267 .com alan adı kaydetti ve yaklaşık 250.000'lik bir tabana ulaşarak dünyada en çok tercih edilen alan adı kayıt kuruluşlarından biri oldu.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-09-2022 14:46
Atak Domain Türkiye’nin 1 numarası oldu

Google Inc. ve GoDaddy.com gibi güçlü global rakiplerin olduğu bir listede, .com alan adı kayıt işleminde dünyada ilk 10’a giren Atak Domain, ilk defa bir Türk alan adı kayıt şirketinin bu listeye girmesini sağladı. Türkiye’de alan adı kayıt sektöründe her zaman öncü olmaya çalıştıklarını belirten Atak Domain Genel Müdürü Bahaddin Yazıcı, 2003 yılından beri domain tescil hizmeti verdiklerini ve bu konudaki deneyimleri ile ülkemizin alan adı kayıt sektöründe dünyaya liderlik etmesi için birçok teknolojiye yatırım yapmaya devam ettiklerini dile getirdi. Ayrıca Atak Domain markasını global ölçekte rekabetçi konuma taşıyan yenilikçi hizmetler için yatırımlarını her yıl artırarak devam ettirdiklerini de sözlerine ekledi.

Sadece İlk Çeyrekte 68.267 .com alan adı kaydı

Domain Name Wire tarafından yapılan habere göre, Türkiye’de alan adı kayıt işlemlerinde öncü markalardan biri olan Atak Domain üzerinden sadece ilk çeyrekte 68.267 .com alan adı kaydedildi ve şirket bu rakamlarla birlikte yaklaşık 400.000+'lik bir kullanıcı tabanına ulaşıldı.

Bu sayede Atak Domain, dünyada rekabetin hızla arttığı alan adı sektöründe yine Türkiye’nin 1 numarası oldu.

AdminAdmin