ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 18:54
Advert

Atatürk’ün Giresun’a Gelişinin 97. Yıldönümü ve Gaziler Günü Kutlandı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Giresun'a gelişinin 97. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü Giresun’da törenlerle kutlandı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 20-09-2021 19:08
Atatürk’ün Giresun’a Gelişinin 97. Yıldönümü ve Gaziler Günü Kutlandı
"

Giresun Belediyesi önünde Atatürk Meydanı’nda, 19 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Liman sahasına hareket edildi.

Giresun'a gelişinin 97. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle yaptığı paylaşımda “Bugün 19 Eylül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Giresun'umuza teşrif ettiği ‘Şeref Günü’. Ecdadın sağlam bir irade ve sarsılmaz bir iman ile sahiplendikleri ve uğruna can vererek bize emanet ettikleri vatanımızı, aynı bilinç ve ruhla ilelebet koruyacağız. Ruhları şâd olsun. Kahraman Gazilerimiz; Sizlerle ne kadar övünsek azdır. ‘Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi’ gibi ulvi bir anlayışı şiar edinmiş necip ve asil bir milletin ferdi olmak sahip olduğumuz şereflerin en büyüğü. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

AdminAdmin