ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 14:26
Advert

AVM yapılacak denilen Millet Bahçesi, Giresun’un çehresini değiştirecek

Giresun’da muhalefetin AVM yapılacak diyerek engellemeye çalıştığı, Giresun Millet Bahçesi’nin çalışmaları hakkında AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Türkiye Yüzyılına yakışacak ‘Millet Bahçesi’ projesinin planlanan şekilde sürdüğünü kaydetti. 24 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek Millet Bahçesi içerisinde 15 bin metrekare yeşil alan, 4 bin metrekare otopark, 2 bin 500 metrekare kütüphane ve sosyal alanlar ile biyolojik gölet yer alacak.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 28-03-2023 21:27   Güncelleme : 28-03-2023 21:37
AVM yapılacak denilen Millet Bahçesi, Giresun’un çehresini değiştirecek

 

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve Yüklenici Firma Proje Müdürü İnş. Müh. Abdullah Hulusi Günbey ile görüşen İl Başkanı Yılmaz, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresun’umuza söz verdiği gibi Millet Bahçesi şehrimize kazandırılacaktır. Giresun’umuza böylesi devasa projeyi kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu Mega Projeyi Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu da hassasiyetle takip etmektedir. Giresun Belediyemiz de tüm imkanlarıyla projenin destekçisidir. Millet Bahçemiz 24 bin m2 alan üzerine inşa edilecek. İçerisinde 15 bin m2 yeşil alan, 4 bin m2 otopark, 2 bin 500 m2 kütüphane ve sosyal alanlar ile biyolojik gölet yer alacak. Ayrıca İnönü Caddemiz üzerinde proje alanı için yol genişletilmesi ve cadde üzerinde Millet Bahçesi için cep oluşturması sebebiyle 15 metre yüksekliğinde, 120 cm çapında 116 adet fore kazık çalışması yapılıyor. Millet Bahçesi, vatandaşlarımızın nefes alacağı bir yaşam alanı olacak. Bu yıl sonuna kadar tamamlanmaya çalışılacak inşallah. Millet Bahçesi projemiz ilimizin çehresini değiştirecek. Bu önemli eseri Türkiye Yüzyılında Giresun’umuza kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

“Bu kadar basit bir iddia ve dezenformasyon yapılması çok yakışıksız”

Yılmaz, seçimlerin yaklaşmasıyla dezenformasyonun her gün ortaya çıkabileceğini belirterek, “Sosyal medyada dolaşan bir haber var. Neymiş efendim buraya bina yapılacakmış, AVM yapılacakmış. Bu kadar basit bir iddia ve dezenformasyon yapılması çok yakışıksız. İsteyen bizleri arayabilir ve bilgi alabilir. Herkese nihayetinde kapımız açık ama bu kadar ucuz bir iddia projeye gölge düşürmektedir. Halkımız da bu dezenformasyonları ortaya çıkaranlara 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir.” diye konuştu.

 

AdminAdmin