ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 08:51
Advert

Avutmuş'ta Cebeci köprüsü yenileniyor

Şebinkarahisar Avutmuş Mahallesi ile Biroğul, İkioğul mahallesi için hayati önem taşıyan Cebeci Köprüsü yenileniyor.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 17-06-2021 22:56
Avutmuş'ta Cebeci köprüsü yenileniyor
"

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı ve AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, Şebinkarahisar’a daha çok hizmet kazandırmak için Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlere Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk ve Kadir Aydın eşlik etti.

 

Şebinkarahisar'da yapımı devam eden 7 Sulama Göleti için ödenek taleplerinin yanı sıra, yaklaşık 40 köyün de ihtiyacını karşılayacak içme suyu göleti için görüşmelerin yapıldı. Toplantıda Avutmuş mahallesinde bulunan ve hayati önem taşıyan 'Cebeci Köprüsü'nün yıkılarak yeniden yapılması talebinde bulunan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Başkan Yılancı, şu ifadelerde bulundu. “Biroğul, İkioğul ve Avutmuş Mahallelerimiz için önem arz eden Cebeci Köprüsü’nü yıkarak yenisini yapıyoruz. Milletvekilimiz Sayın Kadir Aydın ile yaptığımız ziyarette Devlet Su İşleri Genel Müdürü Sayın Kaya Yıldız’dan yapım ve destek sözünü aldık. Milletvekilimiz Kadir Aydın ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız Kimdir?

Giresunlu olup 1970 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldız İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Devlet Su İşleri II. Bölge Müdürlüğü/İzmir'e bağlı Uşak Kontrol Kısım Mühendisliği'nde mühendis olarak göreve başladı.

AdminAdmin