ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 00:01
Advert

Bakan Ersoy, Giresun’u ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Giresun Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 02-07-2021 02:37
Bakan Ersoy, Giresun’u ziyaret etti
"

Bakan Ersoy, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Giresun'da valilik binası önünde ilgililer tarafından karşılandı. Burada halk oyunları gösterisini izleyen Mehmet Nuri Ersoy, şeref defterini imzalamasının ardından Vali Enver Ünlü ile görüştü.

Daha sonra Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nu da ziyaret eden Ersoy, kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Giresun Kalesi'nde incelemelerde bulunan Ersoy, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Giresun Limanı'nda düzenlenen programa da katıldı. Bakan Ersoy, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından incelemelerde bulunmak üzere gezinti gemisiyle Giresun Adası'na gitti.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

Giresun temaslarımız kapsamında Valilik ve Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik. Kültür ve turizm alanında Giresun’a ilişkin projeler hakkında bilgi aldık.

 

Ulaşımdan turizme pek çok alanda vazgeçilmezimiz olan millî değerimiz denizlerimiz üzerindeki egemenlik haklarımızı kutladığımız Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine katıldık. Şehitlerimiz anısına denize çelenk bıraktık.

 

Giresun Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ettik. Giresun sokaklarını gezdik, esnafımızla bir araya geldik.

 

Giresun Kalesi ve Şehitliğimizi ziyaret ettik.

 

     . Mitolojik hikâyeleri ve tarihî kalıntılarıyla ön plana çıkan Giresun Adası'nda              yürütülen çalışmaları yerinde inceledik.

 

AdminAdmin