ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:18
Advert

Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu, Giresun Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile bir araya geldi. Şenlikoğlu, Giresun’da belediyenin yaptığı ve yapacağı projeleri anlattı. Şamlıoğlu, Giresun’a destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Şenlikoğlu, Şamlıoğlu’na Giresun’un simgesi olan fındık sepeti hediye etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-01-2024 03:42
Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu, Giresun Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Şenlikoğlu, Giresun’da belediyenin devam eden ve tamamlanan projeleri hakkında Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu’na bilgi verdi. Şenlikoğlu, belediye olarak Giresun’da eğitime katkı sunduklarını ve eğitim kurumlarıyla iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını aktararak, ziyareti için Şamlıoğlu’na teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ise Giresun’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, bakanlık olarak Giresun’da ki projelere destek verdiklerini ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Şamlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu tebrik ederek, yaklaşan seçim öncesinde kendisine başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu’na içerisinde çeşitli fındık ürünlerinin bulunduğu ve Giresun’u simgeleyen hediye sepeti takdim etti.

AdminAdmin