ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 18:13
Advert

Basın Szöcümüz Halil İbrahim Önal gündeme ait açıklamalarda bulundu.

Basın Szöcümüz Halil İbrahim Önal gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 12:52
Basın Szöcümüz Halil İbrahim Önal gündeme ait açıklamalarda bulundu.
"

Basın lafçımız Halil İbrahim Önal, Cumartesi günü konutumuzda oynayacağımız  “GZT Giresunspor, Çaykur Rizespor karşılaşması evveli açıklamalarda bulundu.
GZT Giresunspor kulübü olarak Süper Lig’de Karadeniz’i temsil eden ekiplerden bir tanesi olduklarını söyleyen Önal, oynayacağımız karşılaşmada komşumuz Rizespor’u en iyi biçimde ağırlayacaklarını ifade etti.
Önal Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın her iki ekip içinde çok ehemmiyetli olduğunu ve bütün bir Karadeniz derbisi olacağını vurgu yaparak; “Çaykur Rizespor ile 6 puan kıymetinde bir gayrete çıkacağız. Dedi.
Lig’de oynadığımız son dört karşılaşmada beş puan alarak çıkış tuttuklarını ve bu çıkışı sürdürmek istediklerini aktaran Önal konuşmasının devamında şunları kaydoldu.
Ligde oynadığımız son son 4 maçta beş puan topladık ancak bu yeterli değil. Bu puan ortalamasını yükseltmemiz gerekiyor. Alt sıralardan yukarıyalar doğru çıkmak zorundayız. Bu haftaki rakibimiz Çaykur Rizespor ise son sırada ve çıkış arayan bir ekip. Onlarla oynayacağımız maç altı puan kıymetinde olacak. Seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz. İç sahada artık puan kaybetmeden yolumuza ilerlemeliyiz. Bunu muvaffak olacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
“Ekibimizi ve Şehrimizi beğendirmek için her türlü adımı attık, atmaya da devam edeceğiz”

Son senelerde özellikle Z kuşağı olarak sınıflandırılan genç kuşağımıza, ekibimizi ve şehrimizi özümsetmek ve beğendirmek için her türlü adımı attıklarını, atmaya da devam edeceklerini söyleyen Önal; “GZT Giresunspor’un dünyaca ünlü ve dünyada en çok oynanan PC,konsol ve mobil aygıt oyunu FIFA 2022’de’de yerini aldığını belirterek, “Ekibimiz özellikle Süper Lig’e çıktıktan sonra gerek yerel, gerek milli ve gerek dünya çapında isminden çok daha fazla laf ettirmeye başladı. Dünyada her yaştan ve her ülkeden milyonlarca oyuncusu olan FIFA’da, ekibimizi ve tüm futbolcularını ilave ettiği FIFA 2022’yi tüm reyin severlerin kullanımına sundu. Ekibimizin dünya çapında ki tanıtımında da pozitif olarak tarafımıza yansıyan bu vaziyet, aynı zamanda Z Kuşağı’nın alakasını ve dikkatini sürüklemek için çok yerinde oldu.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin