ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:48
Advert

Başkan Adayı Ömer Kılıç, “kısa ve orta vadeli projelerimizle geliyoruz.”

Şebinkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (ŞEBİNSİAD) Başkan adayı H. Ömer Kılıç’tan açıklama “kısa ve orta vadeli projelerimizle geliyoruz.”

HABER
Giriş Tarihi : 30-12-2021 15:39
Başkan Adayı Ömer Kılıç, “kısa ve orta vadeli projelerimizle geliyoruz.”
"

ŞEBİNSİAD) Başkan adayı H. Ömer Kılıç, adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren dernek üyelerini ziyaret ederek yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor.

Özçağdaş Makine yönetim kurulu başkanı, Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği başkan adayı H. Ömer Kılıç, Şubat ayında yapılacak genel kurul öncesinde dernek üyeleriyle kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya gelerek yönetim kurulunda bulunan isimleri açıklayıp kamuoyuna tanıtacağını söyledi. Yönetim kurulu hakkında detaylı bilgi vermeyen Kılıç, “ Şuanda isim vermemin bir anlamı yok. Önümüzde yaklaşık birbuçuk aylık bir süreç var. Bu süreç devam ediyor. Şebinkarahisar Sanayici ve İşadamları derneğimizin yönetimine katkı sağlayacak, özverili arkadaşlarımla birlikte kongreye gideceğiz. Kısmet olur üyelerimiz bize destek verir kazanırsak derneğimize yeni bir sayfa açacağız. Şebinkarahisar ve yöresine hareket gelecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Yaptığımız ziyaretlerimizde derneğimize olağanüstü bir ilgi oluşmaya başladı. Bunu ben görüyorum. Şebinkarahisarlıyım diyen tüm işadamlarımızı bu çatı altında buluşturmak için gece gündüz çalışacağız. Sanayicilerimizle, esnaf ve sanatkarımızla, iş insanları, bürokratlarımız ve idarecilerimizle, Şebinkarahisar’da bulunan STK’larımızla birlikte projeler yapmaya ihtiyacımız var. Tüm çalışmalarımızı ve planlarımızı buna göre yapıyor ve derneğimizin tüm üyelerine ulaşmak için çabalıyoruz. Acil uygulanmasını düşündüğümüz projelerimiz şekillendi. Kısa ve orta vadeli yapılacak çalışmalarımız belli oldu. Tüm projelerimizi derneğimizin genel kurulunda üyelerimizle paylaşacağız. Biz birlikte güçlüyüz. Sevdamız Şebinkarahisar” diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin