ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:37
Advert

Başkan Şenlikoğlu 15 Temmuz Mesajı yayınladı

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu yayınladığı mesajında; “Ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeşkanı akıtmak isteyenlere milletimiz gerekli dersi vermiştir” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-07-2023 11:08
Başkan Şenlikoğlu 15 Temmuz Mesajı yayınladı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yedinci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Türk tarihinin en önemli sayfalarına yazılacak olan 15 Temmuz’un hainlere karşı devletin ve milletin aynı anda azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı dik duruşu, halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık.” diyerek şöyle devam etti:

“Bizler, Türk milletinin vatanı uğruna Hakk’ın rahmetine kavuşan 251 şehidimiz ile 2 bin 196 gazimizin omuzlarında yükselen aziz vatanımızı gerek içte gerekse dışta tüm şer odaklarına karşı kanımızın son damlasına kadar korumaya söz verdik. Ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeşkanı akıtmak isteyenlere milletimiz gerekli dersi vermiştir. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. Bizler şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Geleceği, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, devletimiz ve insanımız adına, iyinin ve doğrunun yolundan hiçbir zaman şaşmadan karşılayacağız.

Bu vesileyle; ülkemizin geleceğine, birliğimize ve demokrasimize karşı girişilen bu hain darbe kalkışması sırasında, Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.’’

HüseyinHüseyin