ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 15:58
Advert

Başkan Şenlikoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, düzenli olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek taleplerini almaya devam ediyor.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 13-10-2021 12:41
Başkan Şenlikoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
"

 

 

Başkan Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Semti Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Sokağı'nde esnaf ziyaretinde bulunarak meselelerini dinledi.

 

 

Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Semti'nin her geçen gün gelişip büyüdüğünü belirterek Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Sokağı ve devamındaki Boztekke Sokağı'nde yenileme çalışması yapacaklarını kaydoldu. Şenlikoğlu her iki sokağın da altyapı, kaldırım, asfalt, ışıklandırma gibi projelerle yenileneceğini ve Nihatbey Sokağı portföyünde olacağını da anlattı.

 

 

Başkan Şenlikoğlu, milletin içinde olmaya ve esnaf ziyaretine aralıksız olarak devam ettiklerini de vurgulayarak “Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, bizlerden temennilerini dinliyoruz. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren mevzularda bir lüzumları varsa zorunlu yardımı sağlıyoruz. Bu bağlamda, Belediye olarak üzerimize düşen her mevzuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Meseleleri yerinde görmenin yanı gizeme, Belediyenin çalışmalarını millete anlatıp mahalle ayrımı yapmadan gezerek şehrin meselelerini dinleme fırsatı buluyoruz” biçiminde konuştu.

 

 

Şenlikoğlu, sokak süresince yurttaşlarla da selamlaşıp, küçük talebeler ve yurttaşların resim sürükletme isteğini kırmadı.

 

 

Başkan Şenlikoğlu'nun kumpaslı aralıklarla yaptığı ziyaretlerden memnuniyet dinlediklerini dile getiren esnaf ve yurttaşlar ise “Belediye Başkanımızı çok sık görüyoruz, devamlı caddelerde ve ulus ile iç içe. Ayrıca, misyon süresi süresince yaptığı hizmetlerden de oldukça memnunuz” dediler.

 

 

Diğer yandan Başkan Aytekin Şenlikoğlu, sahada çalışan su kanal takımlarını da de ziyaret ederek basitlikler dileyip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

AdminAdmin