ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 14:42
Advert

Başkan Şimşek’ten bayram mesajı

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek, yayınladığı mesajda tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Ramazan’da zirveye ulaşıp bayramla taçlanan ilahi rahmet ve barışın, dünyanın farklı bölgelerinde haksızlık, zulüm, açlık ve ağır savaş koşullarına maruz kalan din kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması en büyük dileğimizdir” dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 15-05-2021 03:34
Başkan Şimşek’ten bayram mesajı
"

Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar,

Kıymetli Dostlarımız ;

 

Dayanışma, yardımlaşma, kardeşliğin en üst seviyeye ulaştığı bir rahmet ve bereket ayını daha pandemi koşullarında geride bıraktık.

 

Ramazan’da zirveye ulaşıp bayramla taçlanan ilahi rahmet ve barışın, dünyanın farklı bölgelerinde haksızlık, zulüm, açlık ve ağır savaş koşullarına maruz kalan din kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması en büyük dileğimizdir. Tüm dünyanın özlemini çektiği huzur ve barış ortamının oluşmasına vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Gönüllerimizi şenlendiren bu bayram coşkusunun her ne kadar ziyaretlerimiz olamasa da kardeşlik duygularımızı güçlendireceğine, milli birlik ve bütünlüğümüzü daha da pekiştireceğine inanıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle siz saygıdeğer üyelerimizin, aziz milletimizin, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Mehmet ŞİMŞEK

 

AdminAdmin