ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 09:07
Advert

Başkan Üniversite Öğrencilerinin sorunlarını dinledi, sorularını cevapladı

Giresun Belediye Başkanı, Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Giresun Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 10-11-2023 19:06   Güncelleme : 10-11-2023 19:14
Başkan Üniversite Öğrencilerinin sorunlarını dinledi, sorularını cevapladı

Giresun Belediye Başkanı, Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Giresun Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Giresun Belediyesinin “Yüz Yüze Muhabbet Gençler Başkanına Soruyor” etkinliğinde Başkan Şenlikoğlu, öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyip gençlerin sorularını yanıtladı.

Şenlikoğlu Giresun’da yaptıkları çalışmaları anlatarak gençlerin Giresun ve Türkiye hakkındaki düşüncelerini öğrendi.

Öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyalleştirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını, son olarak ise Gençlik Açık Ofisi’ni hayata geçirdiklerini, Gençlik Merkezi'nin ise kısa sürede yapımına başlanacağını anlatan Başkan Şenlikoğlu: “Giresun’da eğitim gördüğünüz için çok şanslısınız. Hayatınızın en güzel dönemlerinden birisini yaşıyorsunuz. Doğa, deniz, tarih var. Sakin ve huzurlu bir şehir. Çok çalışın, disiplinli çalışın. Hayatta başarının tek sırrı çalışmaktır. Sizi başarılı kılacak olan tutkuyla işinize sarılmanızdır. Önünüzde uzun yıllar var, bunu iyi değerlendirin. Ben sizlerle buluştuğum için çok mutluyum.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’nde Giresun Belediyesi’nin Üniversite Danışma Merkezinin yer aldığını burada öğrencilerin ücretsiz bir şekilde çamaşır yıkama, ütüleme gibi hizmetlerden de yararlanabileceğini belirterek, ayrıca her sabah üniversitenin açıldığı ilk gün itibariyle ‘Çorba Çeşmesi’ aracılığıyla öğrencilere ücretsiz sıcak çorba ikramında bulunduklarını da ifade etti.

Öğrencilerin bazı isteklerini not eden Başkan Şenlikoğlu, isteklerin kısa sürede yerine getirileceğini kaydetti. Giresun Belediyesi’nin gençlere yönelik proje ve hizmetlerinden çok memnun olduklarını kaydeden öğrenciler ise Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

 

HüseyinHüseyin