ŞEBİN GÜNDEM
HV
09 MAYIS Perşembe 00:06
Advert

Başkan Yılancı'nın yeni yıl mesajı

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, yeni yılın dolayısı ile yayınladığı mesajda; “Bir yaprak misali ömürden kopan her yıl, aynı zamanda yeni başlangıçlar demektir. Hepimiz için yepyeni, güzel bir yılın başlamasını yüce Rabbimden niyaz ederim” dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 31-12-2021 00:13
Başkan Yılancı'nın yeni yıl mesajı
"

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, yeni yıl mesajı yayınlayarak, “2022 yılının tüm dünyanın pandemiden kurtulacağı bir yıl olmasının yanı sıra ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa başta sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, hepinize güzel bir yıl diliyorum” dedi.

  

 

Başkan Yılancı’nın mesajı;

 

Değerli Dostlar, Kıymetli Hemşerilerim;

Bir yaprak misali ömürden kopan her yıl, aynı zamanda yeni başlangıçlar demektir. Hepimiz için yepyeni, güzel bir yılın başlamasını yüce Rabbimden niyaz ederim. Geride bıraktığımız yıl, aynı zamanda yaptıklarımızın muhasebesini görme fırsatını bizlere veriyor.

 

Biz, 2021 yılında yaptığımız çalışmalarla bereketli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz olan Kadınlar Dokuyor Projesi, Şebinkarahisar Kültürevi, Şebinkarahisar Belediyespor Lokali ve Satış Mağazası, İller Bankası iş birliği ile başlattığımız alt yapı ve kanalizasyon projesi, Avutmuş Mahallesi kaldırım ve meydan düzenlemesi, Kadıoğlu Meydan Projesi, mahallelerimizdeki parke ve taş duvar yapım işlerini gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra önemsediğimiz Güneş Enerjisi Santrali(GES)’nin bağlantı anlaşmasını Çoruh Elektrik ile sağladık. Hayata geçireceğimiz bu proje ile kendi enerjimizi üreteceğiz.

 

Yine bu yıl araç parkımızı genişleterek hem öz kaynaklarımızla hem de hibe olarak hükümetimizden aldığımız destekle şehrimize daha etkin hizmetler vereceğiz. Pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz bu yılda da dolmuşçularımıza ve esnafımıza desteklerimizi sürdürdük. Şehrimizin her köşesinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızı sürdürerek halkımızın sağlığını önemsedik.

 

Kıymetli hemşehrilerim, yaptığımız hizmetleri asla yeterli bulmuyoruz, daha iyisini, daha güzelini sizlere sunmak için tüm gayretimizle yeni yılda da çalışacağız.

 

Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Şebinkarahisar’ımızı daha güzel ve daha modern hale getirebilmek için çalışacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;

2022 yılının tüm dünyanın pandemiden kurtulacağı bir yıl olmasının yanı sıra ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa başta sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, hepinize güzel bir yıl diliyorum.

 

Şahin YILANCI

Şebinkarahisar Belediye Başkanı

AdminAdmin