ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:34
Advert

Başkan Yıldız, Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneğinde önemli açıklamalarda bulundu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sipahi Köyü Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantısına katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 18:15   Güncelleme : 03-03-2024 18:50
Başkan Yıldız, Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneğinde önemli açıklamalarda bulundu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sipahi Köyü Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantısına katıldı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde faaliyet gösteren Şebinkarahisar Sipahi Köyü Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantısının onur konuğu, meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte katılan Beyoğlu Belediye Başkanı ve adayı Haydar Ali Yıldız oldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sipahi Köyü Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantısında yaptığı konuşmasında, Dernek Başkanı Metin Bayraktar’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek Beyoğlu’nda yapılan hizmetleri anlattı.

Özellikle Okmeydanı kentsel dönüşüm konusuna vurgu yapan Yıldız, Okmeydanı’nda yaşayanların yaşam alanlarını kendilerinin belirleyeceğini ifade etti. Dönüşümün bundan sonra en çok talep edilen adada yapılacağını belirten Yıldız, projelerin belirleneceği, uzlaşmaların sağlanacağı ve tahliyelerden sonra hızlı bir şekilde dönüşüme başlanacağını söyledi.

Okmeydanı’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarının yıllardır engellenmeye çalışıldığını ancak kendilerinin her zaman bu konuda istekli olduklarını vurgulayan Yıldız, Fetihtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti. Fetihtepe Mahallesi’nde 937 daire ve dükkanla birlikte 21 blokta inşaatın devam ettiğini aktaran Yıldız, inşaat çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti.

Fetihtepe Mahallesinde örnek bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, vatandaşların birkaç ay sonra daireleri görebileceğini söyledi. Depreme dayanıklı, huzurlu ve daha yeşil bir Beyoğlu için çabalarının devam ettiğini dile getiren Yıldız, Fetihtepe’deki dönüşümün tüm Okmeydanı’na bir rol model oluşturduğunu ifade etti.

Başkan Yıldız, konuşmasından sonra soruları cevaplandırdı. Program sunucusu Nuri Bayraktar Ali Haydar Yıldız’dan Seçimden sonra Şebinkarahisar’a ve Sipahi Köyüne gitme sözü aldı.

Kahvaltı programına, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Kazanır, AK Parti Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi adayları Süleyman Baba, Sezai Çimen, Birol Kardaş, Sipahi Köyü Dernek Başkanı Metin Bayraktar, Onursal Başkanı Nuri Bayraktar, Sipahi Köyü Kadın Kolları Başkanı Rukiye Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Koca, Sipahi Köyü dernek üyeleri, basın mensupları ve misafirler katıldı.

HüseyinHüseyin