ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 05:14
Advert

Başkanımız Hakan Karaahmet ”Amatör Spor Haftası” kutlamaları ve ödül törenine katıldı.

Başkanımız Hakan Karaahmet ''Amatör Spor Haftası'' kutlamaları ve ödül törenine katıldı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 10:32
Başkanımız Hakan Karaahmet ”Amatör Spor Haftası” kutlamaları ve ödül törenine katıldı.
"

Başkanımız Hakan Karaahmet, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ”Amatör Spor Haftası” kutlamaları ve ödül törenine katıldı.

Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlenen Amatör Spor Haftası kutlama ve ödül töreninde konuşma yapan Başkanımız, Karaahmet gençlere tavsiyede bulunarak şunları kaydetti;

 

“Sizlere naçizane bir abi olarak tavsiyem, hiçbir şeyden kendinizi geri tutmayın. Giresun başarısıyla neler yapabildiğini her yerde gösteriyor. Sizlerde Giresun’unun gençleri olarak neler yapabileceğinizi gösterebilirsiniz. Yüzme, bisiklet, basketbol hangi dalda spor yapıyorsanız yapın o alanda başarılı olabilir, milli sporcular olabilirsiniz. Yeter ki o özgüven sizde olsun. Yapamaz diyenler çok olur onlar bize de söyleniyor ancak gördük ki Giresunspor bugün Türkiye’deki yirmi takımın arasında aslanlar gibi futbol oynuyor. Bu nasıl oluyor arkadaşlar? Bakın burada böyle bir stad var. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugün birçok imkanınız var. Devlet size spor yapabilmeniz için her türlü imkanı sağlıyor. Bunun kıymetini bilin bu çok değerli bir şey. Böyle güzel bir stadyumda, böyle güzel ortamlarda eğer bu imkan sağlanıyorsa size düşen tek şey, siz Giresun’un bayrağını daha yukarılara taşıyın. Giresunspor sizin lokomotifiniz o bayrağı taşıyacak sizler de başka dallarda taşıyacaksınız. İnşallah hem Türkiye’nin hem Giresun’un ismini Giresunlular olarak daha iyi yerlerde duyuracağız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

“Amatör Spor Haftası” kutlama ve ödül töreninde Amatör Spor kulüpleri Federasyonu (ASKF) Onursal Başkanı Mehmet Güngör amatör spora destek ve katkılarından dolayı Başkanımız Hakan Karaahmet’e plaket takdim etti.

Törenin devamında Başkanımız Hakan Karaahmet ise Giresun Spor Lisesi Hentbol takımı antrenörü Nurten Kaya’ya başarılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

AdminAdmin