ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:20
Advert

Bayrampaşa Belediye Başkanlığına Tülay Tahmaz Talip Oldu

Giresunlu Hemşehrimiz Tülay Tahmaz, Bayrampaşa ilçesinden Belediye Başkan aday adayı oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 14:44   Güncelleme : 23-11-2023 14:49
Bayrampaşa Belediye Başkanlığına Tülay Tahmaz Talip Oldu

Giresunlu Hemşehrimiz Tülay Tahmaz, Bayrampaşa ilçesinden Belediye Başkan aday adayı oldu.

Tülay Tahmaz, Memur olarak çalıştığı Belediyeyi Başkan olarak yönetmek istiyor

Giresun dışında yaşayan hemşehrilerimiz yaklaşan yerel seçimler öncesi ikametgah ettikleri bölgelerde yerel yönetimlere talip olarak belediye başkanı sıfatıyla hizmet vermek için aday adayı oldular. Giresun Görele’li Tülay Tahmaz AK Parti’den Bayrampaşa Belediye başkanlığına aday adaylığı için ilçe Başkanı Ersin Saçlı’ ya dilekçesini verdi.

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde, Bayrampaşa halkının, STK gibi önemli kurum ve kuruluşların, kamu yararına çalışan derneklerin, spor kulüplerinin, irili ufaklı esnafların, iş adamların, her kesimden siyasi parti temsilcilerinin, Bayrampaşa’nın kanaat önderlerinin “Bu kız bu işi yapar” dediği üzerinde ortak kanaate geldiği Tülay Tahmaz, görevini layığı ile yapacağı kanaatinin oluşmasıyla Bayrampaşa Belediyesi’nin başkan sıfatıyla aday olmaya karar verdi ve aday adayı oldu.

Aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra sosyal medya hesabından duyuru yapan, aday adaylığı ile ilgili sürecini değerlendirdi. Tülay Tahmaz yaptığı değerlendirmesinde, “Kıymetli Bayrampaşalı Hemşehrilerim 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında, Türkiye yüzyılı için doğduğum, büyüdüğüm ve hizmet ettiğim, Bayrampaşa’mızın Belediye Başkan Adaylığına talip olduğumu açıklıyorum. Bu kararı verirken; yaşadığım Bayrampaşa’mızda sizlerin teveccühü ve desteği, en büyük cesaretim olmuştur. 7 ‘den 70’e tüm dost ve komşularıma teşekkürlerimi bir borç bilirim. Şahsıma olan inanç dua ve desteklerinizin devamını sizlerden bir evladınız, bir kardeşiniz ve ailenizin bir ferdi olarak talep ederken: 22 Kasım 2023 tarihi itibarıyla “AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı” resmî müracaatımı yapmış olduğumu siz saygı değer Bayrampaşalı hemşehrilerime ilan ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilatımızın yetkili kurulları takdir ederse Bayrampaşa ilçemizi daha ileriye ve hak ettiği noktaya taşımak için hep birlikte çalışarak hizmet üreteceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Yapılan bu açıklamanın ardından Tülay Tahmaz’a gösterilen teveccüh Bayrampaşa’da ses getirdi, İstanbul’da siyasi kulislerde yankılandı, ilçe de sevinçle karşılandı.

HüseyinHüseyin