ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:06
Advert

Belediye Başkanı Ömer Şentürk, hemşehrilerinin Kurban bayramını kutladı

Başkan Şentürk, Kurban Bayramının insanları bir araya getiren ve toplumda birliği sağlayan değerli bir geleneğe sahip olduğunu ifade etti.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 28-06-2023 09:46   Güncelleme : 28-06-2023 10:05
Belediye Başkanı Ömer Şentürk, hemşehrilerinin Kurban bayramını kutladı

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şentürk, Kurban Bayramının insanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren bir bayram olduğunu belirtti. Ayrıca, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının bu bayramda daha yoğun olarak yaşandığını ifade etti.

Başkan Şentürk mesajında, tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek başladı. Kurban Bayramının Şebinkarahisar halkına ve ilçede bulunan misafirlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Bayramın, insanların birbirleriyle daha fazla vakit geçirdiği, sevdiklerine kucak açtığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının şahlandığı bir dönem olduğunu vurguladı.

Kurban Bayramının her yıl olduğu gibi bu yıl da dini ve sosyal birçok öneme sahip olduğunu belirten Şentürk, bu bayramın aynı zamanda bir paylaşma ve yardımlaşma bayramı olduğunu dile getirdi. Şentürk, bu bayramda en önemli değerin, insanların birbirine olan sevgi ve hoşgörüsü olduğunu vurguladı.

Başkan Şentürk, Kurban Bayramının insanları bir araya getiren ve toplumda birliği sağlayan değerli bir geleneğe sahip olduğunu ifade etti. Bu geleneğin yıllardır sürdüğünü ve toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini söyledi. Şebinkarahisar olarak, bu değerli geleneği en iyi şekilde yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya büyük bir önem verdiklerini belirtti.





 

HüseyinHüseyin