ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 08:28
Advert

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE TALEBELERİNE DESTEK

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 16:42
BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE TALEBELERİNE DESTEK
"

Giresun Belediyesi yarınlarımıza biçim verecek olan geleceğimizin güvenceyi üniversiteli gençlere destek sağlamak emeliyle bir projeyi daha yaşama geçirdi.
Proje kapsamında, Belediye tarafından, sosyal destek kapsamında yurttaşların kullanmadıkları eşyaları konutlarından alınarak lüzum sahibi üniversite talebelerine veriliyor.
Yurttaşlar Belediyenin 05346692828 nolu WhatsApp ihbar hattını arayarak konutlarında lüzum dışı olan beyaz eşya, her türlü mobilya, koltuk, halı, battaniye, mutfak vasıta gereçleri vb. eşyaları bağış yapabileceğini iletiyor. Çağrının ardından Belediye takımları alakalı adrese giderek eşyaları teslim alıyor ve müracaatta bulunan lüzum sahibi talebelere eriştiriyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise tüm yurttaşlara çağrıda bulunarak konutlarında kullanmadıkları eşyaları üniversite talebelerine vermelerini istedi.
Şenlikoğlu; “Yarının ehemmiyetli noktalarında yer alacağına inandığımız üniversite talebelerimize imkânlarımız miktarında destekçi olmaya çalışıyoruz. Gençlere inanıyoruz ve onlarla onur dinliyoruz. Hepsine bundan sonraki eğitim yaşamlarında galibiyetler diliyorum” dedi.
Talebeler ise bu destekderi dolayı mutluluk dinlediklerini belirterek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve takımına teşekkür etti.

AdminAdmin