ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:20
Advert

Beyoğlu’nda yaşayan Alucralı STK Başkanlarından Basın açıklaması

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşayan Alucralıları temsil eden STK Başkanları 2024 Mahalli seçimler öncesi basın açıklaması yaparak taleplerini dile getirdiler.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2024 22:07   Güncelleme : 18-01-2024 22:11
Beyoğlu’nda yaşayan Alucralı STK Başkanlarından Basın açıklaması

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşayan Alucralıları temsil eden STK Başkanları 2024 Mahalli seçimler öncesi AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası basın açıklaması yaparak taleplerini dile getirdiler.

STK Başkanlarının “Beyoğlu’nda, Beyoğlu’nun istediği liyakatli bir ismin aday yapılması hususunda siyasi partilerimizin sivil toplum kuruluşlarının ve sokağın sesine kulak verilmesi gerektiğini önemle ifade ediyoruz” dedikleri basın açıklamasında şöyle denildi;

“Beyoğlu’nda yerleşik Giresun Alucra Dernekleri olarak, Beyoğlu’nun demografik yapısında sayıca en önde gelen ve en güçlü sivil toplum kuruluşlarıyız.

Giresun Dernekleri olarak bu gücümüzü sadece hemşehri kuruluşu olmaktan değil, uzun yıllardan bu yana Kentsel Dönüşümden kültürel faaliyetlere, sosyal yardım çalışmalarından her türlü sivil toplum faaliyetine kadar, Beyoğlu’ndaki komşularımız ile her zaman ve her konuda bir arada olabilmeyi başarmış olmaktan almaktayız.

Beyoğlu’nun sivil toplum örgütleri ve mahalle sakinleri olarak Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, güzel ilçemiz Beyoğlu’nda, Beyoğlu’nun istediği liyakatli bir ismin aday yapılması hususunda siyasi partilerimizin sivil toplum kuruluşlarının ve sokağın sesine kulak vermesi gerektiğini önemle ifade ediyoruz!

Seçimlerin şimdiden ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyoruz.

 

Görelim mevlam neyler, Neylerse güzel eyler.”

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

HüseyinHüseyin