ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 20:00
Advert

Bizim Kız ilk defa kendisiyle ilgi merak edilenleri anlattı

Karadeniz’in ‘Bizim Kızı’ Nurşen Karayanız, ilk defa sosyal medya hesabı Facebook’ta kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Milyonlar tarafından takip edilen ve sevilen ünlü Youtuber, Karayanız, en sevdiği renklerden, boyuna kilosuna kadar, iş tutuşundan sağlık durumuna kadar her şeyi anlattı. Nurşen Karayanız nereli, neyi sever, kaç yaşında, evli mi? 

HABER
Giriş Tarihi : 16-06-2021 00:51
Bizim Kız ilk defa kendisiyle ilgi merak edilenleri anlattı
"

 

Dünya üzerinde milyarlarca insanın erim sağladığı sosyal medya platformları, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de özel yeteneklerin keşfedilmesinde önemli bir yer tutuyor. Ordu’da köy hayatı yaşayan Nurşen Karayanız, sosyal medya platformları üzerinden ailesi ile yaşadığı komik anları ve mizah dolu videoları kurgulayarak paylaşımlar yapıyor.  Karayanız’ın doğal yeteneği sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir ilgi ile takip ediliyor.

Sosyal medya platformlarında 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Karayanız’ın her bir videosu yüzbinler kişi tarafından izleniyor. Özel hayatında videolarda göründüğü kadar neşeli olmadığını belirten Nurşen Karayanız, “Ben videolarımda olduğu gibi şen şakrak birisi değilimdir. Sakin, ağırbaşlı, yerine göre konuşmasını bilen, yerine göre giyinen ve yerine göre insanlara davranan birisiyim. Her şeye gülmem aslında. Videolarda ailemin yanındayım. En rahat hissettiğim yerdeyim. Beni bir iş ortamında gördüklerinde ‘Ne kadar ciddisin’ diyorlar” dedi.

MUHTEŞEM HİKÂYELER VE GÜLER YÜZLÜ VİDEOLAR ORTAYA ÇIKARTIYORUM

Sosyal medyada ‘Bizim Kız’ olarak tanınan Nurşen Karayanız, “Kitap okumayı, kitap yazmayı çok severim. İnsanlarla sohbet etmeyi ve özellikle benden yaşı büyük insanlarla sohbet etmeyi daha çok seviyorum. Onlarla her konuşmamı aklıma kazıyorum ve akşam eve geldiğim zaman o konuşmalardan muhteşem hikâyeler ve güler yüzlü videolar ortaya çıkartıyorum” dedi.

 

Nurşen Karayanız nereli, neyi sever, kaç yaşında, evli mi?

 

 

İŞTE MERAK EDİLEN O VİDEO

 

AdminAdmin