ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:35
Advert

Bora Kılıç, Çekmeköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Çekmeköy Belediye Başkanlığına Aday adaylığını açıklayan Bora Kılıç, “Önce Sempati, Sonra Empati. Her Canlıya Dokunup Her Yaraya Merhem Olacağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-10-2023 11:43   Güncelleme : 21-10-2023 11:51
Bora Kılıç, Çekmeköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Bora Kılıç, programda yaptığı konuşmada, "Önce Sempati, Sonra Empati. Her canlıya dokunup her yaraya merhem olacağız" dedi. İYİ Parti teşkilat mensuplarının yanı sıra ilçenin sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve kanaat önderlerinin yoğun katılım gösterdiği programda Bora Kılıç, aday adaylığını açıkladı.

 

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç, salonda Türk bayraklarıyla coşkulu bir şekilde karşılandı. Ailesiyle birlikte duygusal anlar yaşayan Kılıç, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kendisinin son yerel seçimlerden sonra, İBB ve Çekmeköy Belediyesi Meclis üyeliğinden bu yana parti rozetini çıkartarak herkese hizmet etmeye çalıştığını belirten Kılıç, "Önce sempati sonra empati" değerlerinin üzerinde durduğunu vurguladı. Daha iyi bir Çekmeköy için her canlıya dokunup her yaraya merhem olacağını ifade eden Bora Kılıç, yerel yönetimlerdeki bilgi, birikim ve tecrübesiyle bu yola çıktığını dile getirdi.

 

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ise Mart 2024 seçimlerinde iddialı olduklarını belirtti. Bora Kılıç ile birlikte yürümekten büyük onur duyduklarını ifade eden Koç, sahaya inip millete ülke gerçeklerini anlatacaklarını ve Çekmeköy'ü iktidar yapmak için destek isteyeceklerini söyledi.

 

Bora Kılıç, konuşmasında sürekli olarak teşkilatına ve dostlarına teşekkür etti. Kendisine dua ve destek verenlerin sayesinde güzel işler yapacaklarına inandığını dile getiren Kılıç, geçtiğimiz 4,5 yılda parti rozetini çıkararak herkesin hizmetkârı olduğunu ifade etti. Kırmadan, dökmeden bugünlere geldiklerini ve sahaya inip yerel yöneticilik anlayışlarını herkese anlatacaklarını söyledi.

Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Türk bayraklarıyla donatılan salonu hınca hınç dolduran coşkulu Çekmeköy halkıyla bir araya geldi.

Bora Kılıç'ın aday adaylığı açıklamasından sonra, İYİ Parti'nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Ancak Kılıç'ın enerjisi, hizmet anlayışı ve yerel yönetim tecrübesi, Çekmeköy halkının da dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

 

Bora Kılıç'ın aday adaylığı açıklaması, Çekmeköy'deki siyasi arenada heyecan yarattı. Kılıç'ın ve İYİ Parti'nin programına katılanlar, gelecekte Çekmeköy'ün nasıl bir yönetim anlayışına sahip olacağını merakla bekliyor. Bu önemli aday adaylığı açıklaması, Çekmeköy sakinlerinin de ilgisini çekmiş durumda. 2024 Mart ayında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde politikaları ve vaatleri yakından takip edilecek.

HüseyinHüseyin