ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 14:31
Advert

Bu işin partisi olmaz vakit varken başlayın

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 il açıklamasıyla il olmayı bekleyen ilçeleri heyecanlı bekleyiş sardı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-06-2023 12:33   Güncelleme : 19-06-2023 12:48
Bu işin partisi olmaz vakit varken başlayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamasıyla, Şebinkarahisar’ın kabuk bağlayan kanayan yarası bir kez daha açıldı. Vakit varken elinizi taşın altına koyun. 1933 Yılında elimizden alınan emanete sahip çıkın.

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 il açıklamasıyla il olmayı bekleyen ilçeleri heyecanlı bekleyiş sardı. İl olabilecek ilçelerin belirli kriterleri yerine getirmesi gerekiyor.

 

 

 

Şebinkarahisar’ın bu güne kadar il olabilecek ilçeler arasında ne yazık ki ismini göremedik. Bu da gösteriyor ki lobi çalışmasının bu güne kadar gerektiği kadar yapılmamış olması. İl olabilecek ilçeler arasında Şebinkarahisar’ın durumunda olan başka bir ilçede yok. Bu güne kadar Şebinkarahisarla beraber illiği elinden alınan ilçeler il oldu. Sadece Şebinkarahisar'ın il hakkı iade edilmedi. Bu hak iadesini taşıyan ilçe kalmamışken, siyasetçilerin defalarca söz vermesine karşın il yapılmayan Şebinkarahisar'ın oyunu kuralına göre oynaması gerekiyor. İstenilen kriterlerin başında nüfus geliyor oda Şebinkarahisar’da yok.

 

 

 

Yeni il olacak ilçeler büyük ihtimalle yerel seçimler sonrasında açıklanacak. Mademki Şebinkarahisar'ın il hakkından söz eden yok, vakit varken, Nüfussa nüfus, bunun için bu günden tezi yok çalışmaya başlamak lazım. Mademki nüfus, o zaman bizde bu işin üstesinden gelelim.

 

 

 

Şebinkarahisar’da bulunan tüm siyasi parti başkanları bir araya gelerek Şebinkarahisar’da komisyon kurmalı ortak hareket etmelidir. Bu işin partisi olmaz. Hep birlikte ilçemizin nüfusunu istenilen seviyeye getirme şansımız var. Kriter nüfussa bu işi bir an önce bir araya gelerek ortak açıklama yapın ve hemen başlatın.

 

 

 

Bu şahsi mesele değil, Şebinkarahisar’ın Alucra’nın, Çamoluk’un geleceği, orada yetişen gençlerin umudu. Şebinkarahisar’ın il hakkının iadesiyle bu vebali sizler üzerinizden atın. Adınızı tarih sayfalarına yazdırın.

Hüseyin Şenel Odacı

HüseyinHüseyin