ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 10:35
Advert

Bulancak Belediye Tiyatrosu Seyirciyle buluştu

Bulancak Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan ve 23 Nisan akşamı sahnelenen “Yatırlı Günler” isimli oyun beğeniyle izlendi. Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da izlediği ilk gösterim izleyiciden de yoğun alkış aldı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 24-04-2023 22:32
Bulancak Belediye Tiyatrosu Seyirciyle buluştu

 

Bulancak Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan, Gençlik Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen çalışmayla oluşturulan Tiyatro ekibi tarafından 4 aylık bir hazırlık sürecinin ardından sahnelenen oyunun tekrar gösterimlerinin devam edeceği, Bulancak halkının, özellikle gençlerin Tiyatroyla buluşturulacağı belirtildi.

 

Oyunu keyifle izlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Yakar; "Gençlerimizin sanata olan ilgisini artırmak, ilçemizin kültür seviyesini artırmak ve genel kültürümüzü geliştirmek adına tiyatro ekibimizi yaşatmaya devam edip, maddi ve manevi desteklerimizi de esirgemeyeceğiz. Sahnede hünerlerini sergileyen değerli kardeşlerimizi kutluyorum. Gençlerimizi önemsiyoruz ve Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Gençlik Hizmetleri Birimimizle tiyatro, konser, festival, spor organizasyonları, geziler gibi projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

Cumartesi ve Pazar günleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek, Emre Karapınar’ın yazdığı oyunun Yönetmenliğini Salih Yıldız, Yönetmen Yardımcılığını Enescan Yaşar, oyunculuklarını da; Salih YILDIZ, Enescan YAŞAR, Oğuzhan PEKDEMİR, Semih KARAHÜSEYİN, Merve KURT, İrem KESİK, Semiha DAĞLI, Tuğçe DAĞLI, Barış YAŞAR yaptılar.

 

Proje yürütücülüğünü yapan Gençlik Hizmetleri Birimi ekibimiz; İbrahim Aydın, Ufuk Yıldız ve Gökdeniz Gayık’a da teşekkür ederiz.

AdminAdmin