ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 11:41
Advert

Bulancak’ta Çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çocukluk hayali olan Resim atölyesini yaşamış olduğu Bulancak ilçesinde hayata geçirdi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 01-06-2023 12:17   Güncelleme : 01-06-2023 12:25
Bulancak’ta Çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Giresun'da yaşayan Resim sanatçısı Feyza Kırdemir, çocukluğundan bu yana hayali olan resim atölyesini Bulancak ilçesinde açarak hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Çok küçük yaşlarda başlayan resim çizme serüvenini her geçen gün geliştirerek bu alanda hem eğitim aldı hem de lise ve üniversite hayatını bu alana yönlendirdi. Çocukluk hayali Resim atölyesini yaşamış olduğu Bulancak ilçesinde hayata geçirdi.

Çocuklar başta olmak üzere tüm yaş gruplarına bu alanda eğitimler verdiğini belirten Feyza Kırdemir, "Aslında bir atölye açma fikri her zaman hayalimde vardı. Sadece eğitimimi tamamlayıp fırsat bulabileceğim anı bekliyordum. Bu sene çok şükür nasip oldu. Şuan da mevcutta matematik dersi verilen bir alana ortak olarak kursa başladım. Yaşadığım bölge de bu şekilde bir kurs yok. Bulancak'ta çocuklara ve yetişkinlere bu anlamda bir şeyler kazandırabilmek beni çok daha mutlu edecek" dedi.

Atölyesini diğer sanat alanlarıyla çeşitlendirmek istiyor

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması içinde çalışmalar yaptığını ifade eden Kırdemir, "Sadece çocuklarla sınırlı tutmayıp yetişkinlere de bu anlamda fırsat sağlamak öncelikli hedefim. Şuan mevcutta sadece resim ve seramik üzerine dersler veriyorum ama ilerleyen zamanlarda yan dal olarak heykel ve ahşap boyama ve ebru sanatını da eklemeyi düşünüyorum. İnsanların bu atölyeyi sadece ders alanı olarak görmelerini değil, vakit geçirmek için ziyarette bulunarak bir kahve içmeye gelmelerini de çok isterim. Bu süreçte daha büyük hedefler için adım atmaya devam etmek istiyorum ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HüseyinHüseyin