Şebinarahisar'ın Çağlayan köyünde dün gece çıkan yangın, 4 saatlik yoğun bir müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde bulunan Çağlayan köyü, dün gece saatlerinde büyük bir yangınla sarsıldı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüyerek bir evi, ahırı ve samanlığı tamamen kullanılmaz hale getirdi.
İtfaiye ve köy halkı seferber oldu
Yangın ihbarı üzerine olay yerine Şebinkarahisar Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra, köy halkı da yangına müdahale çalışmalarına destek verdi. Ekiplerin ve vatandaşların yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.
Can kaybı yok, maddi hasar büyük
Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Ancak çıkan yangın sonucu bir ev, ahır ve samanlık tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Maddi zararın büyük olduğu olayla ilgili yetkililer yangının çıkış sebebini belirlemek üzere soruşturma başlattı.


