ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 16:26
Advert

Çamoluk Off-Road tutkunları Çamoluk’ta kar safarisi yaptı

İstanbul’dan Çamoluk’a giden Çamoluk Off-Road ekibi, memleketlerinde unutulmaz anlar yaşadılar. İlk kez yapılan organizasyon Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında tekrarlanacak.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 02-01-2022 18:06
Çamoluk Off-Road tutkunları Çamoluk’ta kar safarisi yaptı
"

İstanbul’dan Giresun’un Çamoluk ilçesine giden Çamoluk Off – Road ekibi karla kaplı dağlarda safari yapmak için yola çıktı. Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu ve kimsenin geçmediği yollarda ilerleyen ekip, yaşadıkları anları ise saniye saniye görüntüledi. Kahvaltı ve yemeklerini yaylalarda ve piknik alanlarında kendileri hazırlayıp kar yağışı altında isli demlikte çaylarını içtiler.

Şebinkarahisar Haber Merkezi (Şebingündem) Haber’e yaptığı açıklamasında, “İlk defa düzenlediğimiz iki günlük Çamoluk etkinliğimizde unutulamayacak anlar yaşadık.Çamoluk off–road ekibinde bulunan genç kardeşlerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Allah kısmet ederse bu etkinliğimizi Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında devam ettireceğiz. Gençlerimizin doğamızı, kültürümüzü ve tarihimizi görerek yaşamalarını istiyoruz. Buradan etkinliğimize İstanbul ve Giresun’dan katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin