ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 17:36
Advert

Çamoluk’ta köprü inşaatı devam ediyor

İnşaat çalışmaları durduğu iddia edilen Çamoluk Köprüsünde çalışmalar devam ediyor. Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz yapılan asılsız dedikodulara son noktayı koydu. Başkan, çalışmaların bir ik, gün durma sebebinin köprü ayakları için yapılan imalatların neden olduğunu söyledi.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 24-09-2021 22:30
Çamoluk’ta köprü inşaatı devam ediyor
"

Geçtiğimiz günlerde yenisi yapılmak üzere yıkılan, Çamoluk Köprüsü’nde teknik nedenlerden dolayı inşaat çalışmalarına birkaç gün ara verilmesi nedeniyle, köprü inşaatının durduğu yönünde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, iddiaların asılsız olduğunu, çalışmaların durma sebebinin ise; köprü ayakları için yapılan imalatların neden olduğunu söyleyerek, çalışmalara başlanacağını açıklamıştı.

Belediye Başkanı Fatih Düz'ün de açıkladığı gibi köprü çalışmaları başlayarak taahhüt edildiği süre içerinde bitirilmeye çalışılıyor.

 

Ortaya atılan iddialarda, Çamoluk Köprü ihalesini alan firmanın yüklenici firmaya ödeme yapmaması nedeniyle yüklenici firmanın işi durdurduğu ve başka bir gölet firmasında çalıştığı yönünde idi.

 

Çamoluk Haber

AdminAdmin