ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 11:52
Advert

Çanakkale Şehitleri görkemli etkinliklerle anıldı

Giresun Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde görkemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-03-2023 23:02
Çanakkale Şehitleri görkemli etkinliklerle anıldı

 

Belediye Vahit Sütlaş Sahnesi'nde gerçekleşen etkinlikte Giresun Belediyesi Konservatuvarı ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden oluşan orkestra ve solistler birbirinden güzel kahramanlık türküleri seslendirdiler.

Türkü aralarında şiirlerle taçlandırılan etkinlikte, Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da dönemin askeri canlandırmasını gerçekleştirdiler.

Katılımcılara duygu dolu anlar yaşatan; türküler, şiirler ve canlandırmaların yer aldığı etkinliğin sonunda Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel orkestra, solistler ve canlandırma ekiplerine tebrik ederek birer çiçek takdim etti.

Etkinlik ekibi ise şu şekildeydi: Teknik yönetmen: Ali Murat Yılmaz, Sunum ve Şiirler: Dr. Reşat Bulut, Asker canlandırma: Atakan Atlar, Orkestra şefi: Sercan Kondiloğlu, Orkestra: Doğancan Başustaoğlu, Burak Kılınç, Emre Usta, Uğur Akar, Cihan Uzunahmetoğlu, Mete Uğur Koçoğlu, Mehmet Öztürk, Solistler: Gizem Şahin, Erman Akten ve Dilek Karaman, Işık tasarım: Ziya Kostakoğlu, Ses efekt: Cihat Güney, Dekor & Görsel efekt: Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu, Sahne amirleri: Harun Murat Aydın, Ayşe Gül Çavuşoğlu.

AdminAdmin