ŞEBİN GÜNDEM
HV
08 MAYIS Çarşamba 19:45
Advert

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Afet Bölgesinde

Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sel afet bölgesine giderek kardeş ilçesi Ayancıkta incelemelerde bulundu.

HABER
Giriş Tarihi : 16-08-2021 19:28
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Afet Bölgesinde
"

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Sel afetinin yaşandığı Sinop Ayancık AFAD Koordinasyon Merkezinde Vali Yardımcısı Abdullah Şahin'den bilgiler aldı.

 

Başkan Çiftçi yaptığı açıklamasında “Acıları acımız olan ve Devletimizin tüm imkanları ile yaraları sarmak için seferber olduğu Ayancık'ta selden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, selde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kardeş ilçemiz Sinop Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin ve AFAD Koordinasyon Merkezinde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’den bilgiler aldık. Selden etkilenen vatandaşları ziyaret ettik. Birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ile bu zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.

 

 

Bünyamin Çiftçi kimdir?

 

2019 yerel seçimlerinde rekor bir oyla Kocaeli- Çayırova Belediye Başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile ön plana çıkıyor. Bünyamin Çiftçi, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden derece ile mezun oldu.

 

Çocukluğundan itibaren Çayırova’da ikamet etmektedir. Dürüst ve çalışkan kimliğini iş hayatında da sürdüren Çiftçi, Çayırova’da 20 yıldır serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ve çeşitli STK’ların yönetimlerinde farklı görevlerde bulundu.

 

İş hayatındaki başarısını sosyal kimliğiyle de ön plana çıkarıp, AK Parti’de siyasete atıldı. AK Parti Çayırova Belde Teskilatı’nda başkan yardımcılığı ve ilçe olduktan sonra Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Teşkilat Eğitimi, AK Parti Siyaset Akademisinde Yerel Yönetimler ve Lider Ülke Türkiye gibi çeşitli programlara katılarak, siyasi tecrübesini pekiştirdi.

 

Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Teknoloji Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyasal İletişim Metotları üzerine eğitimler aldı. Şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa ve seyahat etmek ilgi alanlarından bazılarıdır.

 

Aslen Giresun Şebinkarahisarlı olan Çiftçi, yabancı dili İngilizce olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AdminAdmin