ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 04:16
Advert

Cemal Öztürk, KEİPA Uluslararası Genel Sekreter Yardımcılığına seçildi

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi’nin (KEİPA) Türkiye’de düzenlenen 61. Genel Kurulu'nda, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un önerisi ve Türkiye delegasyonunun oy birliğiyle KEİPA Uluslararası Genel Sekreter Yardımcılığına seçildiğini açıkladı. Öztürk, bu seçimin Türkiye'ye uluslararası bir teşkilatta önemli bir pozisyon daha kazandırdığını belirtti.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 06-05-2023 03:28   Güncelleme : 06-05-2023 03:45
Cemal Öztürk, KEİPA Uluslararası Genel Sekreter Yardımcılığına seçildi

 

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi'nin 61. Genel Kurulu'nda oy birliğiyle KEİPA Uluslararası Genel Sekreter Yardımcılığına seçildi. Öztürk, Türkiye'de düzenlenen genel kurulda ülkesi adına önemli bir pozisyon kazandıklarını söyledi ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Türkiye Delegasyonu milletvekilleri ile diğer üye ülke parlamenterlerine teşekkür etti.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi’nin (KEİPA) ülkemizde düzenlenen 61. Genel Kurulu’nun bugünkü birleşiminde ittifakla KEİPA Uluslararası Genel Sekreter Yardımcılığına seçildim. Bu göreve ülkemiz adına şahsımı aday gösteren TBMM Başkanımız Prof.Dr. Sayın Mustafa Şentop Bey başta olmak üzere, oylarıyla bana destek olarak oy birliği ile seçilmemi sağlayan Türkiye Delegasyonu üyesi milletvekili arkadaşlarıma ve tüm üye ülke parlamenterlerine teşekkür ederim. Türkiye’ye uluslararası bir teşkilatta önemli bir pozisyon kazandırmanın onurunu yaşıyoruz"

AdminAdmin