ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 13:53
Advert

Dernek burs alacak öğrencilerimiz için seferber

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği 2021-2022 Eğitim yılı için Şebinkarahisar'lı ihtiyaç sahibi Üniversite öğrencilerine burs temin etmek için Başkan Mehmet Şimşek ve burs heyeti ile birlikte hayırsever işadamlarımıza ve hemşehrilerimize ziyaretlerini sürdürüyor.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 24-10-2021 23:38
Dernek burs alacak öğrencilerimiz için seferber
"

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkan Mehmet Şimşek ve Yönetim Kurulundan oluşturulan heyet İstanbul’daki hayırsever iş insanlarımızı ziyaret ederek 2021-2022 Eğitim- Öğretim dönemi için ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs temin etmek için yoğun mesai harcıyor.

 

Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği’nden yapılan son açıklamada;

 

“Saygıdeğer Şebinkarahisarlılar

Kıymetli Dostlarımız,

2021-2022 Eğitim ve Öğretim döneminde, Şebinkarahisarlı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Burs temin etmek için Hayırsever iş adamlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor.

 

Dernek başkanımız Mehmet ŞİMŞEK ve yönetim kurulu üyelerimizden oluşan heyetle, Derneğimize geçmiş dönem Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış ve Yalçın Rulman Şirketi sahibi, değerli hemşerilerimiz Sn. Yücel KISA’YI iş yerinde ziyaret ettik.

 

Geçen sene olduğu gibi bu senede burs havuzumuza destek vermişlerdir.

Allah yapmış oldukları hayırları kabul etsin. Desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

Yönetim Kurulu adına

Başkan

Mehmet ŞİMŞEK

AdminAdmin