ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 04:35
Advert

Düğünde maganda mermisiyle yaşamını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Giresun’un Piraziz ilçesinde dün akşam düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kadın, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 10-10-2021 17:28
Düğünde maganda mermisiyle yaşamını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı
"

Giresun'un Piraziz ilçesinde dün akşam düğünde maganda mermisiyle yaşamını kaybeden kadın, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Dün akşam akrabasının düğününde bir magandanın silahından çıkan mermiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı sağlık kurumunda yaşamının kaybeden Altun Şimşek için Bulancak Sarayburnu Camii'nde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Şimşek'in yakınları ve komşuları katıldı. Cenaze namazının ardından Şimşek, Bulancak'ta daha önceki kabirlikte toprağa verildi.


Düğünlerde, asker cümbüşlerinde artık silah atılmasına bir son verilmesini isteyen Şimşek'in yakınları, atılacak kurşun parasının takı olarak takılmasını istediler. Düğünlerde 50 seneyi aşkın zamandır kahyalık yaptığını anlatan Abdullah Torunoğlu, “Ben 70 yaşındayım, yarım yüzyılı aşan zamandır düğünlerde kahyalık yaparım. Ne Yazık Ki bu cins vakalar çok sık yaşanıyor. Artık bu düğünlerde, cümbüşlerde silah atılmasına bir son verilmelidir. Atılacak kurşun parası düğünde takı olarak verilmeli, asker cümbüşlerinde askere cep harçlığı verilmeli. Atılan hesapsız kurşunların böyle acı neticeleri oluyor. Şimdi vurana da, vurulana da yazık değil mi?” dedi.


Olay dün gece Piraziz ilçesi Maden Mahallesi'nde bir yakınının düğününe katılan Altun Şimşek, bir magandanın silahından çıkan mermiyle ağır yaralanmıştı. Bulancak Devlet Sağlık Kurumuna kaldırılan Şimşek, burada yapılan tüm müdahalelere


rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetmişti. Hadiseyle ilgili ise A.G. adlı bir birey gözaltına alınmıştı.

AdminAdmin